Tüm sanayici ve işadamları derneği ( TÜMSİAD) Niğde Şubesinin yeni binasının açılış töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından yapıldı.

Tümsiad Niğde Şubesinin yeni binasının açılış törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Tümsiad Genel başkanı Yaşar Doğan, Bilim Sanayi Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Yardımcısı Cevahir Uzkurt, Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı  Mahmut Peşin, Kayseri Tümsiad Başkanı Nusret Uğurlu, Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, belediye başkanları, tümsiad üyeleri, sivil toplum örgütleri, medya mensupları, siyasi parti mensupları, il ve ilçe muhtarları, çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Tümsiad Niğde Şube Başkanı Gül Ali Yıldırım açılış konuşmasında; ‘’2005 yılında yola çıkan Tümsiad, büyüyerek Türkiyemizin mihenk taşlarından biri olmuştur. Milli ve manevi değerlerimizin yanı sıra, ekonomik anlamda çalışmalarımızla aldanmayacağız ve aldatmayacağız’’ dedi.

Tümsiad Genel Başkanı Yaşar Doğan açılış konuşmasında; ‘’Genel başkanlık görevini devraldıktan sonra 30’a yakın şubemizi ziyaret ettik. Niğde’deki oluşum çok hızlı oldu ve kısa sürede kaliteyi yakaladık. Arkadaşlarımız yeni oluşuma güzel çalışmalarla başladılar.  Artık organizasyonlarımızı daha ileri boyutlara taşıyacağız.  Önümüzdeki seçimde hassas bir döneme giriyoruz. Bu sürece Tümsiad olarak sahip çıkacağız. Vatanımıza hizmet edecek, sahip çıkacak çalışmalar yapacağız. Buradaki yatırımcıların ufkunu açacak bir oluşumdur Tümsiad’’ dedi.

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız; ‘’Dokusu ve yapısı sağlam gönlü güzel insanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyuyırum. Tümsiad Niğde’ye renk katmıştır. Kültürü ve tarihi varlıklarıyla beraber daha renkli hale getirecek. Tümsiad’ın Türkiye’nin siyasi istikrarına verdiği olumlu katkıyı biliyorum . Uzun yıllardan bu yana, Türkiye’deki siyasi istikrarın güçlenmesinde ekonomik katkılarını çok iyi biliyorum. Bizler her zaman STK’ların yanında olduk, iç içe olduk. Bu yüzden, bizlere yaptıkları tavsiyelerden her zaman katkı gördük. Tümsiad ve diğer STK’larla birlikte büyüdük. 7 Haziran seçimlerinde şimdiye kadarki karkılarınızdan çok daha fazlasını göstereceğinize inanıyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum’’ dedi.

 

Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Ve Tümsiad Genel Başkanı Yaşar Doğan'a üzerine Türk bayrağı dokunmuş halı hediye edildi.


http://www.borhaber.net/siyaset/tumsiad-nigde-subesini-bakan-yildiz-acti-h16912.html

Posted by Bor Haber on 30 Mayıs 2015 Cumartesi
Editör: TE Bilişim