Bahçeli Ak Parti Belde teşkilatından  Belediye Başkanı Zafer Tokgöz'e plaket verildi.

 
Bahçeli Kasabası Ak Parti belde teşkilatından Belediye Başkanı Zafer Tokgöz'e hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

 
 
 Dün sabah saat 10.00'da gerçekleştirilen plaket törenine Bahçeli Belde Teşkilatı Başkanı Murat Baş, Parti yöneticileri, Belediye encümenleri, Bahçeli Ak Parti Kadın Kollarının yanı sıra Bahçeli halkı ve basın mensupları katıldı.

 
Belediye binasında yapılan plaket törenin de Bahçeli Kasabası sakinleri Belediye Başkanı Zafer Tokgöz'e övgüler yağdırdılar. Tokgöz'ün yerel seçimlerden galibiyetle çıkacağına inandıklarını söyleyen bazı vatandaşlar; "Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz seçilmeden önce 11 tane vaad verdiğini herkes çok iyi biliyor. Görüyoruz ki değerli başkanımız bu vaadlerini yerine getirdiği gibi toplamda 14 tane hizmeti Bahçeli halkına sunmuş durumda. Kanalizasyon her seçim öncesinde vaad edilen bir proje. Fakat bugüne kadar seçilen Başkanların bu projeyi gerçekleştiremediğini bir çok kez gördük. Değerli başkanımız Zafer Tokgöz de Kanalizasyon vaadini seçilmeden önce söylemiş ve bugün baktığımız da bu proje tamamlanıp hayata geçirilmiştir. Ayrıca kapalı sulama sistemi de Bahçeli halkı için büyük bir hizmettir. Eğer bir de Bahçeli halkı için TOKİ projesi olursa bu kasaba için çok büyük bir adım daha atılmış olur." dediler.  Bahçeli Belde Teşkilatı Murat Baş ise Zafer Tokgöz'e bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı; "Yaklaşık 4 yıldır Bahçeli Belediye Başkanımız Zafer Tokgöz'ün yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine bir plaket vermek istedik. Halkımız ve teşkilatımız ile birlikte sayın başkanı makamında ziyaret ettik. Bugüne kadar Bahçeli halkı adına kasabamıza yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Saygıdeğer Başkanımız bizleri her ortamda en güzel, en iyi şekilde temsil ettiniz. İktidarın avantajlarından yararlanmayı bizlere sağladınız. Bahçelide tarih yazarak asrın projesini gerçekleştirdiniz. Bahçeli kasaba olmayı sizlerle yaşadı." dedi.

 
 
Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz ise konuşmasına teşekkür ederek başladı.
 Tokgöz yaptığı açıklamada; "Öncelikle Belde Başkanımıza, Kadın kolları başkanımıza, değerli hanımlara ve beyfendilere huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Biz yaklaşık beş yıl önce bu vaadleri yerine getirebileceğimiz için bu makama layık görüldük. Burda yapılan hizmetler Bahçelinin geleceği, Bahçeli halkının daha iyi bir şekilde yaşayabilmesi için çaba sarf ediyoruz. Allaha şükürler olsun ki bu sözlerimizide tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kısmet olurda yeniden seçilirsek Bahçeli kasabasının eksiklerini bu beş yılda tamamlamak istiyoruz. İçme suyu şebekemizin imza işleri tamamlandı. Allah kısmet ederse içme suyumuzu bu eski borulardan kurtaracağız ve daha sağlıklı bir şekile getireceğiz. Tabi ki her yer de olduğu gibi yapılacak işler çok. Önümüzde ki beş yılda alt yapı hizmetlerini tamamen bitirip üst yapıya geçeceğiz. Yol, çevre düzenlemesi gibi görsel hizmetlere de ağırlık vereceğiz. Huzurlarınız da tekrardan hanımlara ve beyfendilere teşekkür ediyorum." diyerek sözlerini noktaladı.


 
Zafer Tokgöz, plaket töreninin ardından misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 









 

Editör: TE Bilişim