31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler için aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Niğde’nin tanınmış medikal’cilerinden ve Ak Parti Kurucu İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Tokgöz, dün Ak Parti Niğde İl Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ak Parti Niğde Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Tokgöz Ak Parti Niğde İl Binası toplantı salonunda yapılan müracaat sonrası yaptığı basın açıklamasında; “Yaşadığımız kente ve halkına hizmet etmek arzusu ile Ak Partiden Niğde belediye başkan aday adaylığımı açıklamak üzere düzenlemiş olduğumuz bu toplantıya katımınızdan ve çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmadığınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Özellikle Niğde’mizde de Ak Parti Hizmet kervanında bayrağı bir adım daha ileriye taşımak görev bilinci ve sorumluluğuyla İl Belediye Başkan Aday Adaylığı görevine talip olmuş bulunmaktayım. İlkeli siyaset, Dürüst yönetim ve sağlıklı yaşanabilir bir kent olarak belirledik.  Sloganımızda işaret ettiğimiz hususlar bir düşüncenin, bir anlayışın ve bir idealin toplum hayatına yansıtılması ve hayatla buluşturulmasıdır. Sizin desteğinizle sizin yardımlarınızla sizin hayır dualarınızla bunu başaracak hemşerilerimizin çehresini değiştirecek hem de insanımızın yaşam kalitesini yükselteceğiz. Belediye Başkanı Adaylık görevi bizlere tevdi edilirse Niğde belediye Başkanlığını kazanıp Ak Partinin Yerel Yönetim anlayışının hizmete dönüştüğü bir belediyeyi Niğde Halkına göstereceğime inancım tamdır” dedi. 

Niğde’mizde de Ak Parti Hizmet kervanında bayrağı bir adım daha ileriye taşımak görev bilinci ve sorumluluğuyla İl Belediye Başkan Aday Adaylığı görevine talip olduğunu belirten Tokgöz; “Bu görevin ne kadar sorumluluk gerektirdiğinin ve yükün ağırlığının farkındayız. Kendimizi biliyor ve b işi layıkıyla yapacağımızdan zerre kadar şüphe duymuyoruz. Memleketime ve ülkeme daha iyi hizmet edebilmek, daha çok dua almak ilimizin hak ve menfaatlerini her zaman koruyup kollamak için tüm gücümle çalışacağıma söz veriyorum. 
Editör: TE Bilişim