Türkiye'nin en yeni ve akıllı mesajlaşma uygulaması TicToc, yeni entegrasyonu ile sevilen şarkıları paylaşma imkanı sağlıyor. Türkiye’nin en çok dinlenen dijital radyo platformu Karnaval'ın mobil uygulamasındaki 'TicTocla' butonuna tıklayanlar, TicToc üzerinden sevdikleriyle favori şarkılarını paylaşabiliyor


 
TicToc, Karnaval radyolarında, o anda çalınan parçanın paylaşılmasını sağlayan yeni entegrasyonu ile iletişimin her yönüne hizmet etmeye devam ediyor ve uygulamayı daha da keyifli hale getiriyor! Karnaval'ın mobil uygulaması olan Karnaval Radyo’ya girerek, radyo kanallarında çalan şarkılar üzerinde yer alan ‘paylaş’ butonuna tıklayan herkes  'TicTocla' ibaresini  seçerek, listelerinde bulunan diledikleri kadar kişi ile o anda çalan favori şarkılarını parçayı paylaşabiliyor ve  TicToc mesajlaşma ekranına düşen şarkı, kullanıcıyı Karnaval'a yönlendiriyor.


Sevdiklerinizle paylaşımlarınızın sınırını sürekli genişleten TicToc, Karnaval'da yer alan Süper FM, Süper FM 2, JoyTurk, Efkar, RetroTurk, JoyTurk Akustik, Makam, Metro FM, Virgin Radio Türkiye, Flashback, Zeplin, Jeton, Radio Mydonose, Kantin, Borusan Klasik, Joy FM ve JoyJazz radyolarındaki tüm şarkıları paylaşabilmenizi sağlıyor. TicToc kullanıcıları artık müzik keyfinden ve sevdikleriyle paylaşmaktan geri kalmıyor!


 
TicToc Hakkında:
TicToc, Güney Koreli İnternet Şirketi SK Planet’in mobil mesajlaşma uygulamasıdır. Appstore ve Google Play’den bedava indirilebilen uygulama ile mesajlaşma, resim, video, konumve adres defteri kontaklarını paylaşmanın yanı sıra kullanıcılar bilgisayarlarından cep telefonlarına ya da TicToc'daki arkadaşlarına istediği her türlü dosyayı gönderebiliyor, aynı anda bir çok kişiyle mesajlaşabiliyor ve kendi stickerlarını yaratabiliyor. TicToc kullanıcıları kendi aralarında ücretsiz telefon görüşmesi de gerçekleştirebiliyorlar. Bilgisayar üzerinden mesajlaşmayı da destekleyen TicToc’da aynı zamanda arkadaşlar, aile, sevdikleriniz, iş arkadaşları arasında kulüpler oluşturulabiliyor.Gençlerin en favori yeni mobil mesajlaşma uygulamasının her geçen gün kullanıcı sayısı artıyor. 



Editör: TE Bilişim