Tekstil-İş Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak, Niğde’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

 DİSK Genel başkanlığı ve Milletvekilliği de yapmış olan Rıdvan Budak iş adamı Şenol Bengü konuğu olarak geldiği Niğde’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Nevşehir Havalanında CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur, Eski ile genel meclis üyesi ve ilçe başkanı Akif Üstün, Harp İş Sendikası Bor şubesi eski başkanı Abdullah Tuğrul, CHP Bor İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Erdal Gevrekçi, Nihat Erginer, Hüseyin Yalçın, Ekrem Soylu tarafından karşılandı.

      Bor’da Huzur evi Müdürü Selahattin Yücel annesinin cenaze namazına da katılan  Rıdvan Budak’a  öğle yemeğinde Sami Şadan Eriç ait  Hilmi Bey resturant söğürme ve Niğde tava ikram edildi. O arada Belediye iş başkanı Şaban Özkaynak ve Milletvekili Doğan Şafak, 24. Dönem Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer’de yemeğe iştirak ettiler.  

Rıdvan Budak beraberinde Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve Şenol Bengü ile Şenol Bengü tarafından yaptırılan Veli Bengü İlköğretim Okulu ve huzur evini gezdi. Şenol Bengü’ye memleketine yaptığı yatırımlar için teşekkür ederek kutlayan Rıdvan Budak CHP ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur’undan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı ve  ilçe başkanımız Hacı Çopur çalışmaları ve ilgisinden büyük memnuniyet duydum. ilçe yönetim kurulu üyeleri ile uyumlu çalışmalarını  ayrıca taktir ettiğimi belirtmek isterim”dedi.

 

        Kemerhisar kasabasında Tyanallı Appolon paneline de katılan ve Tyana’nın önemini bu panelle bir kez daha öğrenme fırsatı bulduğunu ifade eden Rıdvan Budak daha sonra Kemerhisar Beldesi CHP örgütünde partililere hitaben bir konuşma yaptı.

 

       24. Dönem CHP Niğde Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer ile 1980 öncesi sendika başkanı ile beraber çalıştıklarını söyleyen Rıdvan Budak “ben 26 yaşında genel başkan Ömer Fethi Gürer 19 yaşında Adana şube başkanımızdı. İmzaladığı rekor sözleşme aylarca konuşuldu. Başarılı bir sendikacı idi” dedi. Rıdvan Budak CHP gelişmeleri değerlendirdiği konuşmada CHP Bor İlçe başkanı Hacı Mustafa Çopur’un Kemerhisar’da aday belirleme yöntemlerini örnek bir girişim olarak tanımladı.

 

        Tyana Vakfı başkanı Beytullah Kirazcı ve belde örgüt başkanı Ramazan Oya ile partilerin katıldığı toplantıda  CHP gelecek seçimlerde başarılı olacağına vurgu yaptı . 24. Dönem Niğde Milletvekili adayı Ömer Fethi Gürer’de ülkemizin içinde bulunduğu koşullara dikkat çekerek dış politikada yanlışlıkların yanında her gün gelen zamlar ile beli bükülen vatandaşlarımız yerel seçimlerde CHP adaylarına sahip çıkacaklarına ve destek olacaklarına inanıyorum”dedi.

 

      CHP Bor İlçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur’da Bor ilçe örgütü olarak her yerde yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. İnanıyorum ki gelecek dönem Bor ilçemiz ve kasabalarımızda CHP belediye başkanları seçimleri halkımızın desteği ile alacaklardır”diye konuştu.

 

     Kızılca Belediye Başkanı İbrahim Gülümseri’nde katıldığı toplantı sonrası heyet Akşam Kemerhisar’da Mustafa Al ‘ın bağına konuk oldu. Tekstil Sendikası Genel Başkanı Rıdvan Budak ertesi günde Beraberinde Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur ve Şenol Bengü ile Keçeci Tekstil, Niğde CHP İl Başkanlığı ziyaret eden ve İl Başkanı Ünal Baykan ile bir süre görüşen Rıdvan Budak Niğde Kalesi gezdikten sonra Niğde’den ayrıldı. Rıdvan Budak gezisi ile ilgili yaptığı değerlendirmede gördüğü ilgiye teşekkür ederek CHP Bor ilçe Başkanı Hacı Mustafa Çopur özellikle yerel seçimlerde uygulamak istedikleri tabana sorarak aday belirileme modelini parti genel merkezine tüm Türkiye’de uygulamasını isteyeceğini de ifade etti. Hayırsever İş adamı Şenol Bengü’de her kesimden değerli isimlerin memleketimi tanıması adına çabam çalışmam devam edecek değerli bir sendikacı ve siyaset adamı Rıdvan Budak ile ilimizde yaptığımız ziyaretlerde gösterilen ilgi bizleri mutlu etmiştir” dedi.


 







 

Editör: TE Bilişim