MHP Bor Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer Bor'un başta ekonomik olmak üzere diğer temel sorunları çözmek için toplumun tüm kesimleriyle buluşmaya devam ediyor.  Bu kapsamda "Demokrasinin yapı taşları Bor'a hizmet yolunda çalışma arkadaşlarım" dediği mahalle muhtarları ile buluştu.

31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler konusunda ve Bor'un gelişimi noktasında toplumun tüm kesimleriyle görüşmelerini sürdüren Belediye Başkan Adayı Mustafa Tecimer, ilk olarak muhtarlar ile görüştü.  

"KADERİNE TERK EDİLMİŞ TÜM MAHALLELERİMİZİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ!”

Tecimer;  Yaşanan süreçte halkın geleceğinden umutlu olmadığını ancak Bor halkının umutsuzluğa kapılmaması gerektiğini söyledi.

Halkla yapılan buluşmalarda görüş alış verişinde bulunduğunu ve geleceğe umutla bakılması gerektiğini söyleyen Belediye Başkan Adayı Tecimer “Amacımız Bor’un sorunlarını çözmek ve bu noktada üzerinde durmamız gereken birçok konu var. Artık Bor halkı geleceğini beraber kuracağı bir yönetim ve onun neferleriyle buluşuyor. Yaşanan süreç de gösteriyor ki, toplumun tüm kesimleriyle birlikte bugüne kadar başka siyasi partilerde umut aramış olan birçok hemşehrimiz bizlerle birlikte olmanın ve birlikte hareket etmenin heyecanını yaşıyor. Biz bir olalım iri olalım diri olalım ve enerjimizi Bor'un geleceği için harcayalim. Bu seçim sürecinde boş ve kısır tartışmalardan uzak duralım. Bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi’ne gönül vermiş tüm partililerimizle birlikte durmadan çalışıyoruz ve adeta kaderine terk edilmiş tüm mahallelerimizin sorunlarını tespit ediyoruz. Birçoklarının da çözümü noktasında projelerimizi oluşturduk. Bor halkı kendi geleceğini belirlemede artık kendisinin de söz hakkının olduğunu biliyor ve bizler halkımızın bu güvenini boşa çıkartmayacağız, umudu beraber ekeceğiz” dedi. 

Yemekten sonra Muhtarlarımız ile  toplu fotoğraf çekimi ile son buldu



 
Editör: TE Bilişim