26. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdari Amirliğine seçildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 26. Dönem ‘İdari Amirlik’ görevi için dün yapılan seçimde AK Parti’de dört milletvekilinin aday oldukları belirlendi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Çorum Milletvekili Salim Uslu, Eski Memursen Başkanı İstanbul Milletvekili Ahmet Gündağ, Hatay Milletvekili Orhan Karaçay TBMM ‘İdari Amirliği’ için aday oldular.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ‘İdari Amirliği’ seçimde 294 oy kullanıldı. Kullanılan 294 oyun tamamını alan AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Türkiye Büyük Millet Meclisi ‘İdari Amiri’ seçildi.

AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, konuyla igili bir açıklama yaparak; “Verilen her türlü görevi eksiksiz yerine getireceğimizi ve davamızı ileriye taşımak için gece gündüz azimle ve karaklılıkla çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

22., 25. ve 26. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Özegen; “Gerek Ülkemizi, gerek Niğde’mizi 2023 Hedefine hazır hale getireceğiz. Şahsıma bu görevi layık gören Sayın Başbakanımıza ve Milletvekili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim