Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Hıdırlık mevkiinde Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleriyle trap yarışmasında bir araya geldi. Yine SODES kapsamında yürütülen Polis Okulu Okçuluk kursundaki öğrencilerin malzeme ihtiyacını karşıladı. 



Sporun her branşına destek veren ve her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olan AK Parti Niğde Belediye Başkanı Adayı ve Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Avcılar Atıcılar Derneğine Hıdırlık mevkiinde tahsis edilen atıcılık alanında avcılarla bir araya geldi. Atıcıların isteğini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan trap atışı da yaptı.


Belediye Başkanlığından Avcılar Atıcılar Derneğine Poligon


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak biz 45 bin metre kare yeri meclis kararıyla Avcılar ve Atıcılar Derneğine tahsis etmiş bulunuyoruz. Arazinin tahsisi yeni gerçekleşti. Hava şartları daha uygun hale geldiğinde atış alanımızın düzenlemesini yaparak atışa daha uygun hale getireceğiz. Düzenleme işini de Niğde Belediyesi olarak biz üstlendik, biz yapacağız. Atıcılık faaliyetini daha aktif hale getireceğiz. Bu sporu sevenlerin sayısını da artırmış olacağız bu vesileyle. Yerimizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah atış alanında kazasız belasız atışlar gerçekleşir. Bir başka taraftan da uluslar arası arenada da Avcılar Atıcılar Derneğimiz Trap yarışmalarında Niğde'mizin adından söz ettirir inşallah. Bu başarıyı atıcılarımızdan bekliyoruz" dedi.


Avcılar ve Atıcılar Derneğinden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a Teşekkür


Avcılar Kulüp Başkanı Murat Eroğlu; "Bu yarışmayı av sezonu kapandığı için Avcılar kulübü olarak, etkinlik amacıyla düzenledik. Hem birlik beraberlik, hem atış becerilerini geliştirmeleri için avcı arkadaşlarımızın, hem de av sezonunu kapandığı için bu etkinliği düzenledik. Sağ olsun Belediye Başkanımızda geldi şereflendirdi bizi. Kulübümüze bu yeri tahsis etti. Yarışma için poligon hazırlayacak, sağ olsun. İnşallah daha ileride daha güzel yarışmalar düzenleyeceğiz. Trap atış yarışması altıncı ayın sonlarında iller arası yapılacak. Daha önce böyle bir alana sahip değildik. NİĞKUM'un orada kendi hazırladığımız bir alanda yapıyorduk atışlarımızı. O alanda bizim yerimiz değildi, direk falan diktiler bozdular. Böyle bir yere ihtiyacımız vardı. Bu alanda Belediyenin kendi yeri olduğu için Belediye Başkanımızda söz verdi buraya bir atış poligonu yapalım, trap atış poligonu şeklinde söz verdi. Evde tüfeği olan arkadaşlar da gelip burada atış yapabilecek. Çok güzel bir yer olacak" şeklinde konuştu.


Niğde Belediye Başkanı Akdoğan'dan Okçuluk Kursuna Destek

Spora ve sporcuya her zaman destek olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Polis Okulunda SODES kapsamında yürütülen okçuluk kursundaki öğrencilerin eşofman ve okçuluk malzemesi ihtiyaçlarını karşıladı.

Niğde'ye her alanda hizmet üreten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan spora destek vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Polis Okulunda gerçekleştirilen okçuluk kursunu ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan öğrencilere ihtiyaçları doğrultusunda eşofman ve okçuluk malzemelerinin temin edilmesini sağladı. Ailelerinde katılımıyla sporculara malzemeleri Polis Meslek Yüksek Okulu Okçuluk salonunda verildi.

Niğde Polis Meslek Yüksekokulu Okçuluk Kulübü antrenörleri İl Temsilcisi Murat Terzi, Taner Şanlı, Hacı Akyüz'de Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Okçuluk kursuna katılan çocukların velileri ise; "Spora destek verdiğinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür ediyoruz. Özellikle gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıktıkları için teşekkür ediyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim