Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Niğde’ye geliyor.

Niğde’de birlikte girecekleri genel seçim öncesi Saadet Partisi Niğde teşkilatı ve Büyük Birlik Partisi il ve ilçe yönetimi bir araya geldi.
 
Yapılan toplantıda Niğde Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Binici,  Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ali Ayhan, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan Sait Soyer,  Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Abdullah Sağlam, gençlik kollar başkanları,  alperen ocakları başkanı ve partililer katıldı.
 
Saadet Partisi Niğde Milletvekili Adayı  Nihat Altıparmak: “Türkiye’nin içinde bulunduğu ve çok çetrefilli zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde milletin ihtiyacı ve isteği olan böyle bir oluşumla bizde kayıtsız kalamazdık ve kalmadık. Böyle bir ulvi birliktelik bir araya geldi. İnşallah olumlu bir çalışma ile 7 Haziran sonrasında bu kadrolar bu memleketin idaresinde iş başına gelecekler Vatana ve millete hizmet aşkıyla dolu olan bu arkadaşlarımızı 7 Haziran’da önümüze haksızca ve hukuksuzca konulan bu yüzde 10 barajını yıkıp, darmadağın edip inşallah milletin ihtiyacı olan muktedir iktidarı gerçekleştireceklerdir." şeklinde konuştu.
 
Niğde Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Biniciise, 20 Nisan Pazartesi günü saat: 12:00’da Karargah binası açılışını yapacaklarını belirterek,  30 Nisan Perşembe günü de Saadet ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanlarının Niğde geleceğini açıkladı. 



Editör: TE Bilişim