Sözcü Gazetesinin bu günkü 1. Sayfası çok ilginçti. Sosyal Medyada Yorum ve paylaşım rekoru kıran manşet aşağıda...



Hükümete yönelik sert muhalefeti ile sık sık gündeme gelen Sözcü Gazetesi bu sefer sıkıyönetim ilan edilmesini istedi. Artan terörü gerekçe göstererek  hükümeti istifaya davet etti.



Ardı ardında gelen şehit haberlerini Başbakan Erdoğan`a mal eden ve artan terör olayları nedeniyle hükümetin istifa etmesi gerektiğini en ufak fırsatta dillendiren Sözcü Gazetesi, şimdi de sıkıyönetim ilan edilmesini istedi.


Bugünkü manşetinde simsiyah bir zemin üzerine sadece “Televizyonu açma, gazeteleri okuma, interneti kapat, gözlerini yum, kulaklarını tıka, görme, duyma, sus, Yeter ki Tayyip o koltukta otursun” yazan Sözcü`nün Tokmak isimli köşesinde ise gazete bir an önce sıkıyönetim ilan edilmesini istedi.



BİR GÜN ÖNCEDE BAŞBAKAN'I İSTİFAYA ÇAĞIRMIŞTI.

Dün 8 polisimizin şehit olmasıyla Türkiye büyük bir acı daha yaşadı.

Son aylarda artan terör olaylarıyla birlikte hükümete olan tepki de büyüyor. Dün Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın şehit cenazesinde protesto edilmesinden sonra bugün de Sözcü gazetesi ilk sayfasından Başbakan Erdoğan'ı istifaya davet etti.



İŞTE SÖZCÜ GAZETESİ ERDOĞAN'I BÖYLE İSTİFAYA ÇAĞIRDI


Her gün acı bir olay, her gün facia... 

Bir de hâlâ "Ülkeyi çok iyi yönetiyoruz" diyorlar! İyisi, böyleyse, kötüsünden Allah korusun! Terör çetesine verilen tavizler sonucu katiller azıttı, akan kan arttı! Günlerimiz karabasana döndü... 

Gülmeyi unuttuk... 

Ülke acılar denizinde yüzüyor artık... 

Yaşlar ırmak olup aktı, anaların gözlerinde yaş kalmadı.
 
Önceki gün Hakkâri'de, bombalı tuzakla 4 askerimiz şehit oldu, 5 askerimiz yaralandı. Dün Bingöl Karlıova'da, polis servis aracının geçişi sırasında patlayan mayın, 8 polisi şehit etti, 15 polisi yaraladı. 

Terörle mücadele edileceği yerde, müzakere edilirse sonuç  böyle olur! 

Habur'da teröristlerin ayağına halılar serildi, Imral'ya nameler gönderildi. Oslo'da canilerle masaya oturuldu da ne oldu? 

Terör ve kötü yönetim ülkemizin kaderi mi? 

Her sabah "Acaba bugün kaç ocak sönecek?" endişesiyle mi kalkacağız? 

Suriyelileri kurtarmaya çalışan Başbakan biraz da kendi ülkesinin insanlannın ıstırabını dindirse daha doğru olmaz mı? 

Tepemizde dolaşan felâket bulutlan, aklı başında insanlanmıza hayatı zehir etti. 

Demokratik ülkelerde sorunların altında ezilip kalan Başbakanlar istifa eder! Bizim Başbakanın da artık istifa etmeyi düşünmesi gerekmez mi? 

İstifa fazilettir, erdemdir! 


Editör: TE Bilişim