CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak ve Bor Belediye Başkan Adayı Ekrem Soylu partililer ile birlikte esnaf gezerek partilerine destek istediler.


Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK / CHP Basın Merkezi

Yerel seçimlere az bir süre kala seçim heyecanı tüm Niğde’de atmaya devam ediyor. CHP Bor Belediye Başkan Adayı Ekrem Soylu’nun çalışmalarına katkı vermek üzere gelen CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, partililerle birlikte esnafları ziyaret ederek, 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde partilerine destek istediler.

 

30 Mart’ta yapılacak seçimin kritik bir öneme sahip olduğunu ifade eden Bor ilçesinde iddialı bir şekilde çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek; “ Başta Niğde Merkez olmak üzere, tüm Niğde çapında CHP bu yarışın favorisidir. CHP olarak Bor’da adayımızı aylar öncesi açıklayarak, çalışmalarımıza start verdik. Bor’u düşünen, Bor’a değer veren, partili- partisiz tüm hemşerilerimizi Ekrem Soylu’nun etrafında birleşmeye çağırıyoruz. CHP olarak gerek kadromuza, gerekse deneyimimize güveniyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın! Yaşanan yolsuzluk ve yoksulluk karşısında Bor halkıda etkilenmiştir. CHP bu eksende tüm Türkiye’de olduğu gibi Bor’da en ciddi alternatiftir” dedi.

Bor kentinin tarihsel, ekonomik ve sosyolojik değerleri göz önünde bulundurulduğunda sosyal demokrat ve halkçı bir belediye anlayışı ile yönetilmesi gerektiğini vurgulayan Şafak; “2009’dan 2011’e ve 30 Mart’ta yapılacak olan seçimlere sürekli Bor’da ivmesi artan bir partiyiz. İnanıyoruz ki 30 Mart sabahı sinerjimiz sandıklara evet oyu olarak yansıyacaktır. Partimiz üzerinden manipülasyonlar yapanlar 30 Mart sabahı Bor’un CHP’ye göstereceği destek karşısında şaşkına döneceklerdir” dedi.


İl Genel Meclisi üyeliği seçiminde bu dönem Bor’dan mutlak bir başarı beklediğini ifade eden Şafak, “Kemerhisar, Çukurkuyu, Bahçeli Beldeleri ile Bor Merkez’de alacağımız oylarla Borlu hemşerilerimizi İl Genel Meclisi’nde temsil edilecektir” dedi.








Editör: TE Bilişim