15 Temmuz Kahramanı Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir Ak Parti’den Niğde milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Niğde İl Başkanlığında yaptığı basın toplantısı ile Ak Partiden Milletvekili aday adaylığını açıklayan 15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Soner Halisdemir’e Babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Ağabeyi Doğan Halisdemir, Amcası Mustafa Halisdemir, Kız Kardeşi Ganimze Halisdemir Güzel, Halasının Eşi Mehmet Gök ve Akrabaları Abdullah Gök eşlik ettiler.

Adaylığı ile ilgili olarak Halisdemir ailesinin aldığı kararı kamuoyu ile paylaşmak için basın toplantısı düzenlediğini belirten Soner Halisdemir;
“ Hepimizin bildiği gibi ülkemiz ve Müslümanlar üzerine akla hayale gelmeyen senaryolar yazılıyor, oyunlar oynanıyor.

Tüm bu oyunları bozan Dünyada tek bir lider var. Her türlü şer odaları ve karanlık güçler karşısında dimdik bir duruş sergileyen liderimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bu kutlu yürüyüşte daha etkin olmak, O’nun gücüne güç katmak için Halisdemir Ailesi olarak aldığımız kararımızı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.” dedi.

ONURLU MÜCADELENİN İÇİNDE OLMAK İÇİN
Türkiye’nin güçlü olmasını istemeyen odaklar karşısında, var olma yada yok olma mücadelesi verdiğini belirten Soner Halisdemir şunları söyledi.     

 ”-  Önümüzde ülkemizin, hepimizin var olma yâda yok olma mücadelesi var. 24 Haziran Seçimleri bundan dolayı çok ama çok önemli. Ülkemiz ve çevremizde yaşanan gelişmeler bunu çok açık bir şekilde göstermektedir. Bu kutlu davanın bu onurlu yürüyüşün bir ferdi olarak, bu yola liderimizin de dediği gibi kefenimizi alıp öyle çıktık.

Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bu kutlu davaya güç katmak, 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda O’nun yanında bu onurlu mücadelenin içinde bir nefer olmak için 24 Haziran Milletvekilliği Seçimlerinde partimizden, Ak Partiden Milletvekili Aday Adayım.”

KARARI AİLEMLE BİRLİKTE ALDIK
Vermiş olduğum bu karar ile hayatımın geri kalan kısmı için çok önemli bir adım attığını ve bu kararı ailesi ile birlikte aldığını belirten Soner Halisdemir, açıklamasına şöyle devam etti.

“ Bu zor kararı almak benim için hiç kolay olmadı. Her şeyden önce şehit sancağı taşıyor olmak benim için büyük bir onur yanında ağır bir sorumluluğu da beraberinde getirmektedir. Ancak, 15 Temmuz günü ülkemizin yaşamış olduğu alçak darbe girişimi sonucunda bu kutsal gönül işini en iyi şekilde yapabileceğimin kanaatine vardım. Bu vazife de önceliğim hiçbir menfaat gözetmeksizin, milletim için, bayrağım için, vatanım için, devletim için, ölmekse ölmek, mücadeleyse mücadele, hizmetse hizmet mantığıyla bu yola çıktığımın altını çizmek isterim. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet.. “ diyerek sözlerini tamamladı.
 
Editör: TE Bilişim