Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, kısa adı Memur-Sen olan Memur Sendikaları Konfederasyonu Niğde Şubesini ziyaret etti. Akdoğan ziyaretinde, çalışmalar hakkında bilgi verdi, projelerini anlattı. 
Belediye Başkanı Akdoğan, Memur-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, Memur-Sen’e bağlı sendikaların şube başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. 
Belediye olarak sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine büyük önem verdiklerini vurgulayan Akdoğan, “Vatandaşımıza hizmet götürürken toplumun her kesiminden bilgi, öneri ve görüş alıyoruz. Sivil toplum kuruluşları da bu anlamda önemsiyoruz” dedi. 
Alt yapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Akdoğan; “Alt yapı çalışmalarını yapmadan asfaltlama yapmanın hiçbir bir önemi yok. Sağlık açısından sakıncalı olan asbestli borularının değiştirilmesi için çalışmalarımız bölge bölge devam ediyor. düzgün bir asfaltın, üst yapının olmasını istiyorsak; Şehrimizin modern bir şehir olmasını istiyorsak; Alt yapıyı yapmak zorundayız” şeklinde konuştu. 
Ziyarette Başkan Akdoğan’ın yanı sıra; Ak Parti İl Başkanı Yaşar Ataç, İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan da katıldı.
 
Editör: TE Bilişim