CHP’den Niğde Belediye Meclis Üyesi A. Adayı olan 30 yaşındaki Recep Sıgla, 30 mart sonrası Niğde’de kalkınma hamleleri başlayacak dedi.

Haber- Foto: Gökhan ÖZBEK


30 mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimler öncesi siyasi partilerin belediye meclis üye adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde CHP’den Niğde Belediye Meclis Üyeliği için  Niğde Merkez İlçe Başkanlığına aday adayı başvurusunu yapan Recep Sıgla, partisinin yarışı önde bitireceğini ifade etti.

30 yaşında olduğunu ve çocukluk yıllarından itibaren parti içinde bütün çalışmalara aktif katıldığını ifade eden Recep Sıgla, CHP Niğde Belediye Başkanı Fahri Eker’e ve partisine kamuoyundan büyük bir teveccüh geldiğini ifade etti. Fırın işletmesi yapan sığla, kentin kalkınması için iktisadi planların yapılması gerektiğini ifade ederek, bu eksende partisin Ar-Ge merkezinin Niğde odaklı bir çok proje hazırladığını aktararak; “Niğde 120 bin insanın yaşadığı şehir. İktisadi kaynaklar sınırlı, işsizlik yükseliyor, bu anlamda Niğde’nin kurtuluşu için uzun vadeli hamlelerin yapılması gerekiyor. Gündelik çözümlerle ilimizin önünü tıkayan yerel siyasetçilere karşı CHP 30 Mart sabahından itibaren, planlı ve stratejik bir kalkınma planı uygulayacaktır. Böylece gençlik eksenli bir kalkınma ile şehrin önünü açmış olacağız!” dedi.

02 Şubat 2014’de yapılacak olan CHP kamuoyu yoklamasına da vurgu yapan Sıgla, partili delegelerden kendisine destek vermesini isteyerek, “Belediye Meclis üyesi olayım ve olmayım ben her koşulda partimin, Niğdelilerin ve adaletin hizmetinde olmaya devam edeceğim. Bu eksende çalışacağım, üreteceğim ve yine Niğde için her daim çaba sarf edeceğim” dedi.


 
Editör: TE Bilişim