Ülke genelinde gündemi oluşturan ses kayıtları furyasına Niğde'de katıldı. Niğde'de daha önce Ak Parti Eski İl Başkanı Ahmet Özmen'in bir ortamda yaptığı konuşma internete düşmüş ve istifalarla sonuçlanmıştı.

Dünde mevcut Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir'in bir ses kaydı internete düştü. Daha önce sitemize gönderilip yayınlamadığımız ses kaydı gibi şimdi de gönderilen ses kayıtlarını yayınlamayı ilke olarak doğru bulmuyoruz. Her kime olursa olsun ses kayıtları üzerinden kişilerin, kurumların ve siyasetin diyazn edilmesini hiç ahlaki bulmuyoruz. Ahlaki bulmadığımız bir konu da, ekmek peşinde olanların zavallı insanların yine ekmekleri ile tehdit edilmesi...  Her ikisini de yanlış buluyoruz. 

Ancak,  ses kaydı ile ilgili MHP Niğde Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur bir basın açıklaması yaptı. İmdat Yağmur'un bu basın açıklaması ulusal bazı gazetelerde de yer aldı.

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir’in taşeron işçilerle yaptığı toplantıya ait olduğu ileri sürülen bir ses kaydına göre Özdemir, kamu kurumlarında çalışan taşeron işçilerle toplantı yapıyor AK Parti seçim bürolarına gelmesini istiyor, gelmeyenlerin de değerlendirileceğini ifade ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Emrah Özdemir’in konuşmasını kınadı. Yağmur, "Baskıcı politika, yıldırma politikası yapıyor. Bunu canlı örneğini ses kaydı ile görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde, yani bir hafta önce AKP il başkanının Niğde Devlet Hastanesi çalışanlarını bir araya toplayarak söylemiş olduğu sözleri dinledik. Söylemiş olduğu sözler de; bizim seçim büromuza gelmediğiniz takdirde veya bizleri desteklemediğiniz veya buna benzer cümleler kurarak hiç acımadan gereğini yapacağını söylüyor. AK Parti iktidarı insanları kutuplaştırmış, cepheleştirmiş ve birbirine düşürmüş bir iktidardır.” dedi.

Yapılan bu davranışın ahlaka ve hukuka aykırı olduğunu vurgulayan İmdat Yağmur,“Allah nasip ederse, 30 Mart'ta belediyeye geldiğimizde belediye işçileri hiç kimse ama hiç kimse işinden olmayacaktır. Ekmeği için çalışan insanlar ekmeğini kazanmaya devam edecek ve sonuna kadar onların yanında olacağız." diye konuştu.


Editör: TE Bilişim