25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili aday adayı Servet Yüksel yerel basın ve ulusal ajans mensupları ile bir araya geldi.

Niğde'nin sorunları ve çözümleri konusunda fikirlerini yerel basın mensupları ile paylaşan MHP Milletvekili Aday adayı Servet Yüksel iddialı açıklamalarda bulundu. 

"Çocuklarımız Hayal Ettiğimiz Türkiye'yi İnşa Edeceklerdir"

Yemekten sonra basın mensupları ile sohbet eden Milletvekili Aday Adayı Servet Yüksel: "Öncelikle nasıl bir Türkiye hayal ettiğimi sizler aracılığı ile Niğde Kamuoyuna açıklamak istiyorum.  Biz sıkıntılarından, dertlerinden korkularından tamamen kurtulmuş yepyeni bir Türkiye'nin hayalini kuruyoruz.


Çocuklarımız, okullarda o Türkiye'yi inşa edecek donanıma, birikime, öz güvene ve ufuğa sahip olarak yetişsinler, istiklal meşalesini aynı kararlılıkla geleceğe taşısınlar istiyoruz. Biz, bu ülkede yaşayan her canı, her insanı aziz biliyoruz. Çanakkale sırtlarında şehit düşmüş o meçhul askerler nasıl omuz omuza bu ülke için, bu millet için mücadele ettiyse nasıl kardeşçe birbirine inanmış, dayanmışsa bugün de birbirimize öyle inanalım. Öyle bağlanalım istiyoruz"dedi. 


"Çanakkale geçilmez' şuuru filizlensin istiyoruz "



Halkın Adamı sloganı ile meydanlara çıkan Servet Yüksel konuşmasının devamında; Nimeti de külfeti de varlığı da yokluğu da bolluğu da darlığı da hakkaniyetle, dirayetle, adaletle, metanetle, paylaşalım istiyoruz. Bir tek canımızın bir tek insanımızın, bir tek evladımızın gönlü kırılmasın umudu kaybolmasın istiyoruz. Bu milletin birliğine, bütünlüğüne, bu ülkenin dirliğine düzenine çocuklarımızın bugününe ve geleceğine kast edenlere karşı her insanımızın gönlünde bir 'Çanakkale geçilmez' şuuru filizlensin istiyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Kuruluş yıl dönümünde millet olarak en büyük hedefimiz en parlak idealimize ulaşarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin ötesine, yükselterek kutlayalım istiyoruz.  İşte bu amaçla da tarihimiz açısından dünü gelecek nesillere buluşturmaya büyük önem veriyoruz. İş bu amaçla da tarihimiz açısından dünü gelecek nesillerle buluşturmaya büyük önem veriyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki geçmişini bilmeyen bir millet gelecekten asla söz edemez"dedi. 


Bu sefer  Servet Yüksel sordu; "Neden bir şehit babası veya emekli işçi milletvekili olamıyor?



MHP'den Milletvekili Aday Adayı olan Servet Yüksel aday olma gerekçelerini anlatırken; "Neden Aday olduğumu bir kez daha açıklamak istiyorum. Binlerce oy sahibi seyyar satıcı, sanayide işçi, işsiz, tarlada emekçi insanlar var iken, neden bir tek seyyar satıcı, emekli memur,  işçi milletvekili yok?

Neden bir doktor, avukat, holding sahibi milletvekili oluyor da bir şehit babası yada annesi milletvekili olamıyor.

İşte bunun için diyorum ki temsilde adaletin olması lazım.Ben milletvekili seçildiğim takdirde bütün Niğdeli  hemşerilerime söz veriyorum. 24 saat onların hizmetinde ve emrinde olacağım. Halkın adamı olarak sokağın ve Niğde'nin gür sesi olacağım. Niğde'nin yükselen bir değer olması için gece gündüz çalışacağım.Hiç bir ayrım gözetmeden bugüne kadar yaptığım gibi seçildikten sonra da hemşerilerimin sıkıntılarının çözümünde onların yanında olacağım  çalışkan kentin, çalışkan milletvekili olacağım"diyerek  sözlerini "Ben Servet Yüksel, garibin sesi, fukaranın nefesi olacağım. Sizinle yaşadım sizinle öleceğim"şeklinde tamamladı. 




Editör: TE Bilişim