Niğde 25.Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Servet Yüksel ziyaretlerine devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin'i ziyaret eden Servet Yüksel; Hayırlı bir yola girdik Niğde'mizin sorunlarını çözmek için aday adayı olduk bizi bu yolda destekleyen desteklemeyen herkese çok teşekkür ederim Erdoğan Aykin başkanımızı çalışmalarından dolayı tebrik ederim çok güzel çalışmalar yapıyorlar.


Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin ise, " Servet Yüksel bey'i canı gönülden destekliyorum o halkımızın içinden biri hakkında hayırlısı olmasını istiyorum bu çıktığı yolda başarılar dilerim'dedi.


SERVET YÜKSEL HALKIN İÇİNDE...

Servet Yüksel pazartesi pazarını gezerek hem pazarcı esnafıyla hemde halkla buluşmaya devam ediyor. Servet Yüksel pazarcıların sorunlarını dinleyerek istişarede bulundu. Servet Yüksel'in kendisi de pazarcılık yaptığını ifade ederek :Pazarcılık çok zor bir meslektir sofralarımıza en güzel meyve ve sebzeleri getirmek için önce arabayla mahsul almaya gidiliyor sonra ise sabahın en erken saatlerinde tezgahlarını kuruyorlar çoğu ise köylerden geldiği için bir gün önce akşam pazar yerlerine geliyor pazarcıları en iyi ben anlarım çünkü halkın içinden biriyim onlardan biriyim,onlar ne isterse ben onların emrindeyim hangi partili oldukları önemli değil ben Niğde'nin Milletvekili olmak için bu yola çıktım'dedi.


Pazarcılardan ve halktan Servet Yüksel'e çok büyük ilgi 


Pazarcı esnafı görüşünü belirtirken, "İşte bizim içimizden biri halkın içinden biri diploma yada Ankaralı, İstanbullu değil Niğdeli halkımızın içinden yetişmiş bir kişi Servet Yüksel'e başarılar dilerim sonuna dek arkasında olmaya devam edeceğiz'dedi.


Editör: TE Bilişim