AK Parti Niğde Milletvekili Ömer Selvi geçtiğimiz hafta sonunu da Niğde’de geçirerek bir dizi ziyarette bulundu.

 

Yoğun programına Bahçeli Kasabası’nda düzenlenen Antik Roma Havuzu Festivali ile başlayan Selvi, ardından Bor ilçesindeki esnaf ve kıraathaneleri tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretlerinde yoğun bir ilgiyle karşılaşan Selvi, esnafın talep ve sıkıntılarını yerinde tespit ederek, not aldı.

 

Ziyaretlerin ardından bu yıl 6.sı düzenlenen “Kızılca Bektik Kültürü ve Oba Şenlikleri”ne katılan Selvi, burada bir konuşma yaparak şenliklerin insanların bir araya gelerek kaynaşmasını sağladığını, bu birlik ve beraberliklerin şenlik havasında devam etmesi gerektiğini söyledi. Hükümet olarak her türlü sorunu gidermek amacıyla yürütülen çalışmaların sürdüğünü belirterek “bu uğurda yolumuza devam ediyoruz. Şenlik davetine icabetten büyük memnuniyet duydum. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ziyaretlere ertesi gün de devam eden Selvi, 18.si düzenlenen ve oldukça büyük bir katılımla gerçekleştirilen “Sıla-i Rahim Ayran Festivali”ne giderek hemşehrileriyle bir araya geldi. Festivalin sonrasında Balkan Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği pikniğe katılan Selvi, fırsat buldukça düğün davetlerine de icabet etti.  Elinden geldiği kadar kendisine iletilen düğün davetlerine katılmaya çalıştığını belirten Selvi, vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak istediklerini söyledi.


Ak Partili Erdem Vatandaşları Mutlu Günlerinde Yalnız Bırakmıyor başlıklı ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, hafta sonlarını vatandaşların düğün davetlerini icabet edip, vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmıyor. Düğünlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Erdem, bir çok düğünde de ni özetli haberi okudunuz.

 

Editör: TE Bilişim