Pazartesi günün erken saatlerinde mesaisine başlayan Selvi’nin ilk durağı Niğdeli Genç İşadamları Derneğinin vermiş olduğu kahvaltı programıydı. Sabah 7.30’da başlayan programda Niğde yerelindeki ekonomik sorunlar masaya yatırıldı. Kendisi de genç bir girişimci olan Milletvekili Selvi, yapılan yasal düzenlemelerle girişimcilerin önlerindeki engellerin ortadan kaldırılması için hükûmet olarak ciddi bir gayret içeresinde olduklarını ifade etti.


   Ekonomideki yapısal sorunların fazlalığından yakınan Selvi son 10 yılda bu sorunları minimize etmek adına önemli bir başarı kaydettiklerinin altını çizdi. Özellikle Niğde’nin ekonomik geleceğinin bu masa etrafında toplandığına değinen Selvi, genç is adamlarına; ticaretin nihai olarak kar ve zarar gibi iki kelimeden ibaret olduğunu dolayısıyla bu iki kelimeden biri zarar dahi olsa heyecan ve heveslerini bir an bile bırakmadan girişimde bulundukları ekonomik faaliyeti büyük bir kararlılıkla devam ettirmeleri gerektiğini öğütledi.


   Selvi'nin ikinci durağı ise Niğde organize sanayi bölgesiydi. Burada Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri ile bir araya gelen Selvi Organize Sanayi Bölgesinin sorunlarını dinledi ve sorunların takipçisi olacağını ifade etti. Organize sanayi Bölgesi yöneticilerine, sorunları tespit ve takip etmek anlamında harcamış oldukları yoğun mesailerinden dolayı teşekkür ederek ayrıldı idare binasından ayrıldı. Pencere üretimi yapan özel Bir şirketi ziyaret eden Selvi ziyaretini burada noktaladı.



Editör: TE Bilişim