AK Partililerin seçim çalışmaları, milletvekili adayları Alpaslan Kavaklıoğlu, Ömer Selvi ve Erdoğan Özegen’in yanı sıra teşkilat mensupları ve gönüllülerin katılımıyla sürüyor. AK Partililerin önceki durağı Bor ilçesi ve beldeleriydi. Seçim gezileri kapsamında adaylar Bor ilçe merkezindeki esnaf ve Pazar ziyaretinin yanı sıra düzenlenen mitinglerde adaylar Bahçeli ve Kemerhisarlılara seslendi.
 
Bor’da oy patlaması bekleniyor
 
Ziyaretler ve vatandaş buluşmalarına göre AK Parti, özellikle Bor’da bu sene oy patlaması bekliyor. Bunda da vatandaşların Alpaslan Kavaklıoğlu ismine duydukları yakınlık ve teveccühün etkili olduğu söyleniyor. Bor’da belirgin olmaya başlayan siyasi eğilime göre, Kavaklıoğlu ismi, bazı muhalefet partilerinde de beğeniyle karşılandığı için diğer partilerden de yoğun destek bekleniyor.
Öte yandan Kemerhisar ve Bahçeli’deki mitinglere ise vatandaşların yoğun bir katılım gerçekleştirdiği gözlenirken adayların konuşmalarını sık sık kesen vatandaşlardan 3-0 sesleri yükseldi. Mitinglerde İl Başkanı Muzaffer Şahiner’in yanı sıra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da birer konuşma yaparken vatandaşlardan istikrara oy vermelerini ve milletin partisi olan AK Parti’yi yeniden iktidara taşımalarını istedi.
 
Alpaslan Kavaklıoğlu: “Niğde’nin yol haritasını belirleyeceğiz”
 
Konuşmasına bürokrasi geçmişine değinerek başlayan ve meslek yaşamını hep bir “millete hizmet” rotasında sürdürmeye gayret gösterdiğini belirten Alpaslan Kavaklıoğlu şunları söyledi: “Bürokrat iken çok başarılıydım, taşranın sorunlarını biliyorum milletvekili olduğumda bir bir çözeceğiz bu sorunları. Beni zamanla herkes tanıyacak. Ben siyaseti hep bir hizmet aracı olarak görüyorum. Biz geldiğimizde de siyaset devletle millet arasında bir köprü olacak. Yapacağımız hizmetlerle kendimizi tanıtacağız. Vatandaşların kanaatini ben her şeyin üzerine koyarım. Geldiğimizde vatandaşlarla sık sık bir araya gelip Niğde’nin gelecek vizyonunu tespit edecek, Niğde’nin yol haritasını belirleyeceğiz. Sadece var olan sorunları değil gelecekte ortaya çıkabilecek sorunların da tespitini yapıp Niğde için sürdürülebilir kalkınma hamleleri atacağız. AK Parti olarak 12 Haziran’dan sonra da milletimizle beraber yürümeye devam edeceğiz. Allah’ın izniyle istikrarı bozmadan vatandaşlarla birlikte aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. Bugün sohbet ettiğimiz her yaşlı, genç, çiftçi, özürlünün gözlerinde gördüğümüz ışıltı bizi umutlandırıyor, bize enerji veriyor. Gördüğümüz herkes yola devam diyor” diye konuştu.
 
Ömer Selvi: “Biz bol keseden atmıyoruz”
 
Milletvekili adayı Ömer Selvi yaptığı konuşmada iktidar partisi oldukları ve yeni dönemde de yine iktidar olacakları için diğer partiler gibi bol keseden atamayacaklarını, boş vaatlerde bulunamayacaklarını ifade etti. “Çünkü biz iktidara gelince bunları hesabı sorulur, diğer partilerin öyle bir konumu olamayacağı için gerçekleştirilmesi güç vaatlerde bulunuyorlar” diye konuştu. Selvi “Biz vatandaşın önüne gerçekçi ve etkili projeler koyuyoruz ve partimizin geçmişi hedeflerinde sapma olmadığını zaten göstermektedir” dedi. “Biz vatandaşlara tepeden bakmaya gelmedik” diyen Selvi “Bu milletin gönül tahtında bir yer sahibi olmayı dünyanın hiçbir makam ve mevkiine değişmeyiz” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim