Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Niğde 2. sıra milletvekili adayı Ömer Selvi, muhalefetin seçim meydanlarında acaba tutar mı diye olmadık vaatlerde bulunduğunu AK Parti’nin ise vaatlerinin 8,5 yıldaki icraatlarının muhasebesi olduğunu ifade etti. Niğde’nin bir ucundan diğer ucuna giden, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Selvi, vatandaşlardan gördüğü ilgiden de memnun.
 
“Vatandaşın sıcak ilgisi bizi güçlü kılıyor”
Ömer Selvi, AK Parti’nin genç yüzü. Üç haftadan beri meydanlarda yürüttüğü yoğun seçim çalışmasıyla da dinamik, heyecanlı ve azimli birisi olduğunu da ortaya koydu. Sabah 8’de seçmenlerle kahvaltı sofrasında başlayan koşuşturmacaya gece saat 10’da ev toplantıları ile devam etse de sosyal enerjisinden bir şey kaybetmiyor. Selvi, vatandaşlardan gördüğü sıcak ilginin kendisini diri ve güçlü kıldığını söylüyor.
Vatandaşlarla buluşmalarında bir yandan AK Parti’nin millet aşkıyla nasıl hayal denilen icraatları gerçekleştirdiğini anlattıklarını bir yandan da yeni nesillere daha güzel bir ülke bırakmak için hazırladıkları gelecek vizyonunu aktardıklarını belirtiyor. 
 
“Enkaz edebiyatı yapmadık, siyasi reçete hazırladık”
Ömer Selvi konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: “AK Parti karşısında muhalefet politika ve proje üretemiyor. Muhalefet acaba tutar mı diye olmadık vaatlerde bulunuyor. Onların iktidar olma umutları bile yok. Bazen de bizim yaptıklarımızı da sahip çıkıyorlar, AK Parti’nin yaptıklarını sanki yeni bir şey söylemiş gibi anlatıyorlar. Ama daha önce olduğu gibi bugün de milletimiz bunlara itibar etmeyecek. Bizim seçim vaatlerimiz ise 8,5 yıldaki icraatlarımızdır. AK Parti olarak 8,5 yılda sosyal devleti ayağa kaldırdık. Eğitim ve sağlıkta insan odaklı projeleri hayata geçirdik. Dar gelirli yüz binlerce insanımızı ev sahibi yaptık. Yani AK Parti olarak zor durumda olan bir ülke devralmamıza rağmen son 8,5 yılda enkaz edebiyatı yapmadık, hazırladığımız siyasi reçetelerle Türkiye’yi bugünlere taşıdık”.
 
“Niğde’nin geleceği için omuz omuza”
“Biz geçmişten aldığımız enerji ile gelecek öngörüsüne sahip bir seçim stratejisine sahibiz. Gelecek yıllarda Niğde’yi neyin beklediğine kafa yoruyoruz. 2023’te Türkiye’yi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına sokmak, Niğde’yi ise marka şehir yapmak için yola çıktık. Nasıl son 8,5 yılda AK Parti olarak laf değil iş ürettiysek gelecek 12 yılda da yeni Türkiye’yi, Niğde’yi inşa edeceğiz. Bu konuda kararlıyız ve herkesin desteğine açığız. Baş başa vermeyince taş yerinden kalkmaz. Şimdi istek değil destek zamanı. Hep birlikte Türkiye ve Niğde için, Türkiye ve Niğde’nin geleceğini inşa etmek için omuz omuza vermemiz gerekiyor”. 
 
 
 
Editör: TE Bilişim