Niğde Milletvekili Muharrem  Selamoğlu: "Hakkımdaki Fezleke trafik kazası ile ilgili" dedi.
AK Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, hakkındaki dokunulmazlığın kaldırılmasına ilişkin TBMM Başkanlığı'na gönderilen fezlekenin, trafik kazasıyla ilgili olduğunu açıkladı.
TBMM'de konuşan Selamoğlu, basın organlarında, dokunulmazlık dosyalarıyla ilgili yapılan haberlerde, kendi adının da yer aldığını hatırlattı. Selmanoğlu, "12 Eylül'de yapılan anayasa değişikliğinin referanduma sunulması sırasında Niğde'de bir trafik kazası geçirdim. Kazaya karışan karşı tarafın hakkımda dava açması nedeniyle dokunulmazlığımın kaldırılması istemiyle hazırlanan fezleke, TBMM Başkanlığı'na gönderilmiş. " diye konuştu.
AK Parti milletvekili seçildiği günden bu yana şeffaf ve alnı açık bir biçimde hizmet etmeye çalıştığını anlatan Selamoğlu, milletvekili listelerinde yer almamasına rağmen partisi için çalışmalarına devam edeceğini kaydetti.

Ak Parti Milletvekili Muharrem Selamoğlu'nun sitemize göndermiş olduğu basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz.

"Son günlerde ne yazık ki ulusal basınımızda yer alan vekillerin dokunulmazlık dosyaları ile ilgili haberlerde adımın geçmesi üzüntü yaratmıştır. Bahse konu fezleke referandum çalışmaları sırasında geçirdiğim basınımızda da yer alan trafik kazası ile ilgilidir.
 
            Bugün Türkiye Büyük Millet Meclisimizde yapmış olduğum basın toplantısında ilgili fezleke hakkında ulusal basınımızı da bilgilendirme imkanı buldum. Toplantımızda da dile getirdiğim gibi, ilgili fezleke kaza sonrasında diğer araçta bulunan Hanife Topakkaya ve Gizem Topakkaya’nın şikayetçi olması sebebiyle hazırlanmıştır. Gönderdiğim fezleke dosyasından da anlaşılacağı gibi fezlekenin sebebi karışmış olduğum trafik kazası olup, Niğde kamuoyunda hakkımda çıkarılmaya çalışılan dedikodularla alakası olmadığını sizlerle paylaşmak istedim.
 
            4 yıl süre ile şerefle ve onurla sürdürdüğüm Niğde Milletvekilliğim süresince hakkımda şaibe oluşturabilecek hiçbir işin ve organizasyonun içinde olmadığımı siz değerli hemşerilerime gururla belirtir, bu vesileyle tüm hemşerilerime selam ve saygılarımı sunarım.   
                                                                                                            Muharrem SELAMOĞLU
                                                                                                          AK Parti Niğde Milletvekili


***************************************************************

Aşağıdaki video Borhaber.net sitemizin Niğde Muhabiri tarafından cep telefonu ile çekilmiş ve önce ulusal basına verilmiş ve ardından bu haber ve video sitemizde yer almıştı.















Editör: TE Bilişim