Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Muharrem Selamoğlu seçim çalışmalarını sürdürüyor.

7 Haziran genel  seçimlerinde Ak Parti’den aday adayı olan 23 Dönem Milletvekili Muharrem Selamoğlu seçim çalışmalarına hızlı başladı.

SELAMOĞLU VATANDAŞLAR BİR ARADA

Adaylık başvurusunu yaptıktan sonra  daha önceden olduğu gibi  vatandaşlarla bir araya gelen  Muharrem Selamoğlu ; Milletvekilliğimiz döneminde de,  Milletvekilliğime ara verdiğimiz 4 yıl içerisinde de  hemşerilerimle gerek kahvehaneler de, gerekse sokaklarda, esnaf arkadaşlarımızın iş yerlerinde sohbetler ettim onlarla dertleştim.  Bugün yine onlarlayım, yine hemşerilerimle dertleşiyorum” diyen  Muharrem Selamoğlu  vatandaşlarla sohbetlerinde zaman zaman duygulu anlar yaşadığını söyledi.

NİĞDE AK BELEDİYECİLİĞE  MUHARREM BEY DÖNEMİNDE BAŞLADI

Seçim çalışmaları kapsamında yerel yöneticilerle bir araya gelen Muharrem Selamoğlu  Niğde Belediye Başkanı  Faruk Akdoğan’ı  makamında ziyaret etti.  Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan,  “Sayın vekilimiz ile bir önceki dönem ilk belediye başkanlığımızı kazandığımız seçimlerde, omuz omuza mücadele ettik.  Bugün ben bu makamda isem, Muharrem Bey’in katkısı büyük.  MHP’de olan Niğde Belediyemizi  Ak Belediyeciliğe kazandırmak için büyük mücadele verdik.  Mücadele lafı zayıf kalır adeta savaş verdik. Çok zorluklar yaşadık.  Bunu o zamanki teşkilatımızla  ve yine Muharem Bey’in arkamızda durmasıyla, büyük destekleriyle başardık. Niğde ‘de olduğu gibi, Bor ve bir çok ilçe beldemizde bunu başardık.  Niğde  Ak Belediyeciliği Muharrem Beyin milletvekilliği döneminde yaşadı. Bu çok önemlidir. Yine belediye başkanlığını kazanmamızın ardından da ilimize belediyemize Ankara’dan desteklerini hiç eksik etmedi. Bu konuda kendisinin hakkını vermek lazım” diyerek  Muharrem Selamoğlu’na   başarılar diledi.

NİĞDE’DE GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK

Muharrem Selamoğlu ise;  Milletvekili seçildiğim 2007 yılından 2009 yılına kadar tek ayağımız topaldı. Çünkü Niğde merkez ve Bor dahil bir çok yerel yönetimlerde Ak Partimiz yoktu.  Ama 2009 yerel seçimlerinde teşkilatımız ile başkan adaylarımız ile el ele verdik, başkanımın dediği gibi adeta savaş verdik ve Niğde, Bor, Çamardı  ve bir çok beldede Ak Belediyeciliği tanıştırdık. Faruk Başkanımız ile seçim  dönemde, gerekse sonrasında uyum içinde çalıştık. Niğde’den hazırlanan projelerin, bana iletilen konuların takibini Ankara’dan elimden geldiğince takip ettim. İlimize sayısız eserler kazandırdık. Niğde’de  güzel işlere hep beraber imza attık.  Allah nasip ederse bundan sonra da daha güzel işler, projeler yapacağımıza eminim” dedi.

BOR’UN SORUNLARINI DA ÇÖZÜMÜNÜ DE BİLİYORUM

Muharrem Selamoğlu  Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat’ı da makamında ziyaret etti. Aynı Niğde Belediyesi gibi Bor Belediyesinin de Muharrem Selamoğlu döneminde  Niğde gibi 10 yıllık MHP yönetiminin ardından Ak Belediyelere katılmasının konu edildiği sohbette.  Başkan Erat ; Muharrem Bey ile dostluğumuz eskiye dayanır. Benim Belediye Başkanı olma teklifinden tutunda, seçimler ve seçim sonrasında da tereddütsüz desteğini gördüm.  Yol arkadaşlığı yaptık. Milletvekilliği döneminde ilçemize katkısı büyük, bunu vatandaşlarımızda biliyor. Vekilimizin teşkilatçılığı da biliniyor. Yarım kalan projelerinin olduğunu biliyorum.  Borlu  olması nedeniyle zaten ilçemizin sorunlarına hakim, çözümünü de biliyor. İlçemizin olmazsa olmazları var. Bunu önceden de şimdi de kendisi ile paylaştım. Çıktığı bu kutlu yolda kendisine başarılar diliyorum”dedi 

Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Muharrem Selamoğlu, Başkan Erat’ın samimi düşüncelerinden dolayı teşekkür ederken; Kendisinin de bir Borlu olması nedeniyle Bor’un sorunlarına ve çözümlerine hakim olduğunu. İleride bunları daha ayrıntıları ile paylaşacağını belirtti.

Milletvekili Aday Adayı Muharrem Selamoğlu Niğde ve Bor İlçesindeki  yerel basını da ziyaret ederek gazete yöneticileri ile yapılan hizmetleri,  Niğde’nin geleceğini, projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu, gösterdikleri ilgiden dolayı da teşekkür etti.

 

 


 

Editör: TE Bilişim