İnceleme gezisinde Ak Parti Niğde  Milletvekili Muharrem Selamoğlu Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat İl Genel Meclis Üyesi Tevfik Avanoğlu’da katıldı.    
Şehit Cihangir Bekiş Anaokulu Tamamlandı.
 
İlçedeki incelemelerine ilk olarak, Hakkari Kırsalında şehit düşen Jandarma Üstçavuş Cihangir Bekiş’in adı verilen Anaokulunu ziyaret ederek başladı. Okulun kısa süre önce temel atma törenine de katılan Vekil Selamoğlu kısa sürede eğitime hazır hale gelen okul hakkında bilgi aldı.Okul içerisinde incelemelerde bulunarak derslikleri ve diğer hizmet birimi odalarını inceledi.
Bor TOKİ , Haziranda Teslim.
  Buradan hareket eden Vekil Selamoğlu Şeker Mahallesinde kısa süre inşası başlayan 192 konutluk Toki İnşaat alanında yerinde incelemelerde bulundu, Vekil Selamoğlu , ‘’ İnşaat neredeyse bitmek üzere Bor için Haziran Niğde Toki için se yine aynı tarihte biteceğini müjdeleyebiliriz.Niğde Hıdırlık mevkiinde 528 konutluk Toki için ihale yapıldı.Diğer ilçelerimizden Altunhisar’da ikinci etap tamamlandı, Çamardı’nda 104 konutluk çalışma var ve Çiftlik ilçemizde de inşaat devam etmektedir. Ulukışla ilçemizde ise yer sorunu nedeniyle Toki biraz zaman alacak, çalışmalarımız devam ediyor, kısa sürede çözüleceğine inanıyorum.’Dedi.
 Bor,Hilkat Garibesinden kurtulacak
Ak Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu,Fatih mahallesinin kanayan yarası Tren İstasyonu geçiş mevkiinde vatandaşlarla sohbet etti. Mahallesi bir teyze ile kısa sohbeti sonrası açıklamasında, Sizinde malumunuz bu hilkat garibesi haline dönüşmüş üst geçit insanlarımıza büyük bir eziyet ve zorluk çıması inmesi ayrı bir ızdıraptı. Yaşlılarımız ve engellilerimizin de neler çektiğini çok iyi biliyoruz. Girişimlerimiz sonucu, 30.12.2010 tarihinde ihalesi gerçekleşen Alt Yaya Geçidi inşallah yer teslimi sonrasında hızla yapılarak 100 gün içerisinde hizmete girecek, vatandaşlarımız hemşerilerimiz bu eziyetten ve Bor bu hilkat garibesinden kurtulacak ’Dedi.
 Bor Devlet Hastanesine hayırlı olsun
 Vekil Selamoğlu Bor Devlet Hastanesini ziyaret ederek, kısa süre önce modernize edilen yenilenen ve yeni açılan, Ameliyathane, Yenidoğan Ünitesi ve yeni röntgen cihazını yerinde görerek Başhekim Uzman Doktor Mustafa Kaçmaz’dan bilgi aldı. Vekil Selamoğlu, İktidartımzı döneminde sağlık hizmetlerinde devrim yapılmıştır. Bilindiği üzere Türkiyede’ki bebek ölümleri Avrupa Birliği standartlarının altına inmiştir. Niğde’mize modern bir hastane kazandırma gayretindeyiz. Bor devlet Hastanemizde de bu yenilikleri görmek hemşerilerimizin sağlık hizmetlerinden daha kaliteli faydalanabiliyor olması bizi sevindirmiştir. Hastanemizdeki tüm yenilikler hemşerilerimiz için faydalı olur inşallah. Bor devlet Hastanemize de hayırlı olsun.’dedi 
 Takipçisiyiz
 Ak Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu incelemelerine, Fen Lisesini yapılacağı ve kısa süre önce yıkımı gerçekleştirilen Eski Şarap Fabrikasının bulunduğu mevkide  devam etti. Fen Lisesi ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Vekil Selamoğlu ,’ 8 Kasım 2010’da Fen Lisesinin ihalesi yapıldı. Çalışmalarımız ve gayretlerimiz ilçemize Fen Lisesini de kazandırmak Takipçisiyiz inşallah kısa süre içerisinde de temel atma töreni yapılacaktır.’Dedi.
 Okçu Göleti çiftçimiz için hayırlı olsun
Vekil Selamoğlu inceleme gezisine Okçu KöyüYad Deresi, Doygar Burnu mevkiinde tarımsal kullanıma yönelik gölet inşaat alanında devam etti.
Okçu Köyü Muhtarı Alaattin Bolat ile  Doygar Burnu mevkiinde çalışmalar hakkında bilgi alırken şu açıklamayı yaptı ; ‘’ Okçu Göletinin yapımı hızla devam ediyor. İnşallah kısa sürede tamamlanarak  hemşerilerimizin hizmetine sunulur. Teknik bilgilerinden bahsetmemiz gerekirse, Okçu Göleti’nin Keşif Bedeli 671.04.25 Tl, Sulaması planlanan Arazi ise 243,5 Dekara tekabül etmektedir. Gövde yüksekliği 12.50 metre yine gövde uzunluğu ise  234 metredir. Genişliği 6 metre olan göletin su depolama hacmi ise 150.00 metreküp olarak hesaplanmış, projelendirilmiştir. Okçu Göleti çiftçimiz için hayırlı olsun.Katkımız olabilmişse ne mutlu bize, emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunarım. Bunlar yetmez, hemşerilerimiz için hizmete devam ’’Dedi.
 
Editör: TE Bilişim