25. Dönem Ak Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Muharrem Selamoüğlu; Partimizin Kuruluşundan bu yana teşkilatımın çizdiği yoldan sapmayarak siyasi yoluma devam ediyorum"dedi.

7 GÜN 24 SAAT ULAŞILABİLİR MİLLETVEKİLİ OLDUK


Muharrem Selamoğlu yaptığı açıklamada: Görev aldığım ve almadığım süreçte partimin vizyonu doğrultusunda hemşehrilerimle hep iç içe oldum memleketimden kopmadın .
Ilerleyen Türkiye atmosferinde partimizin bayrağımı hep yukarıda dalgalandırmak gerekiyor. Hedef 2023 vizyonunda 2015 genel seçimle benle birlikte birbirinden değerli 27 yol arkadaşım var. Bu kutlu davada bayrağı ben veya arkadaşlarımdan biri alırsa yine hep beraber parti çizgimden çıkmayıp hedef 2023 yolunda hizmetime devam edeceğim . Vekilliğim Döneminde bazı aşamadığımız sıkıntılar oldu bunların farkındayız.  Memleketimizde acil hangi konulara ihtiyaç olduğunuda biliyorum"dedi. 

Selamoğlu açıklamasının devamında: Bu güne kadar yapmış olduğumuz sayısız eserlerimiz ortada ; saglıkta, sporda, eğitimde, ulaşımda, alt yapıda ve Tarımda dahaca çok yapacağımız hizmetler var. Bu konularla ilğili alt yapı çalışmalarımız mevcut yaşadığımız deneyimleride göz önünde bulundurarak Ankara'da ve Niğde'de yoğun bir mesai harcayacağım . Niğdeli hemşehrilerimin hizmetkarı olarak bu Uğurda 7 gün 24 saat ulaşılabilir vekil olup gidilmedik yer sıkılmadık el bırakmayacağız ....Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi. 

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

Aday olduğunda hedeflerini de belirten Muharrem Selamoğlu :  Yeni niğde hedefim; yorulmadan bıkmadan hep beraber ilerlemek... Vatandaşın hangi siyasi görüşte olursa olsun tüm hemşehrilerimi canı gönülden yeni Niğde idealimi gerçekleştireceğim. Memleketimin dört bir tarafı kalkınmış illerle çevrili ... Yeni Niğde'mi Eğitimden Kültüre , sağlıktan ulaşıma , enerjiden sanayimize , bilimden tarıma her alanda yeni bir çığır açıp teknolojiden ve hükümet kaynaklarından sonuna kadar faydalanıp memleketime hizmet getirmeye yine talip olduk Rabbim utandırmasın ....sevdamızda davamızda budur... Ilimizi tüm vatandaşlarımızın Niğdeli olmaktan gurur duyacağı en refah seviyeye getirmek bilinci ile bu davaya baş koyduk. Biz birlikten yanayız çözümden yanayız teşkilatımızın hedef çizdiği 2023 e doğru hemşerilerimin refahını daha çok yükseltmek ilimizi Türkiye'de Öncü iller arasına getirmek memleketimde siyaseti normalleştirip daha ileri taşımak huzurlu ortam sağlamak ve en parlak döneme getirmeyi hedefliyorum. Allah nasip eserse vekil olursak çok projelerimiz var. Memleketim için en iyisini en güzelini yapmayı hedefliyorum. Teşkilatım ve devlet kurumları ile uyumlu çalışıp Niğde'min güçlenmesinde rol sahibi olacağım
Millete efendi değil hizmetkarı olmaya adayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"diyerek sözlerini tamamladı. 


Editör: TE Bilişim