Seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenlerin, hangi seçim çevresi ve bölgesinde, kaç numaralı sandıkta oy vereceğini gösteren seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklara gönderildi.

Haber: Selim GÖKEL
Fotoğraf-Görüntü: Fatih ÖZATA

 

7 Haziran'da yapılacak 2015 Türkiye Genel Seçimleri için seçmen bilgi kâğıtları muhtarlıklara geldi. Niğde Yenice Mahallesi Muhtarı Dursun Suna, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde oy kullanmak için gerekli olan seçmen kâğıtlarının muhtarlıklarda olduğunu belirterek vatandaşlardan seçmen kâğıtlarını almaları çağrısında bulundu.

 

 

25. Dönem Milletvekilliği seçimi için seçmen kağıtlarının muhtarlıklardan alınmasını isteyen Yeni Mahallesi Muhtarı Dursun Suna; Önümüzdeki seçimler için hazırlanan Seçmen Kağıtları Seçim Kurulu tarafından muhtarlıklara dağıtıldı. Hemşerilerimizin bu seçmen kağıtlarını mahalle veya köy muhtarlarından almaları gerekmektedir. Köylerde nüfusu az olan yerlerde muhtar arkadaşlarımız evlere dağıtabiliyor ama İl Merkezinde binlerce seçmen kağıdı olduğu için bunları bir muhtarın dağıtma imkanı çok zor. O yüzden vatandaşlarımızın bulundukları mahallelerindeki muhtarlıklara giderek seçmen kağıtlarını bir an evvel almalarını rica ederiz, bu vesile ile ayrıca milletvekili adaylarımıza başarılar dilerim” dedi.

 

Editör: TE Bilişim