MHP Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı üyesi bir grup Genel Merkezin daveti üzerine MHP Genel Merkezine gitti.

Haber: Selim GÖKEL

Geçtiğimiz 7 Haziran 2015 seçimlerinde fedakarca çalışma yapan ve seçim sonuçlarına büyük etkisi olan MHP Kadın Kolları Niğde İl Başkanlığı üyeleri MHP Genel Merkezi ‘nin daveti üzerine Ankara’ya gitti. 

Diğer illerden gelen Kadın Kolları Temsilcileri ile birlikte Niğde İl Kadın Kolları Başkanlığı üyeleri MHP Genel Merkezinde,   Genel  Başkan Dr. Devlet Bahçeli, Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin,  Zühal Topçu  ve MHP Kadın Kolları Genel Başkanı Ecz. Nevin Taşlıçay ile görüşerek toplantılar  yaptılar.

BAHÇELİ, KADINLARIN ADAY OLMASINI İSTEDİ

MHP Genel Başkanı  Dr. Devlet Bahçeli, partisinin kadın kolları temsilcileri ile yaptığı toplantıda, koalisyon sürecini anlattı. Bahçeli,  MHP’de kadınların daha çok katılım sağlaması ve etkin olmalarını istedi.  Dr. Devlet Bahçeli  önümüzdeki dönemlerde kadınların  milletvekili adaylığı, il başkanlığı ve il yönetimi gibi yerel  yönetimlere daha çok  talip olmalarını istedi.  

MHP Niğde Kadın Kollarından oluşan heyet  MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin ve Kadın Kolları Genel Başkanı Ecz. Nevin Taşlıçay’ı da ziyaret ederek.  MHP Niğde Kadın Kolları İl Başkanlığının son birkaç yıl yaptığı çalışmalar ve etkinlikleri içeren dosya sundu.

 

Editör: TE Bilişim