Niğde Belediyesi, Mart ayı olağan belediye meclis toplantısını Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında yaptı. Bu toplantı 30 Mart seçimlerinden önce yapılan son toplantı oldu.



Belediye Başkanı Faruk Akdoğan son meclis toplantısında meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, meclis üyeleri ile çok güzel hizmetlere imza attıklarını kaydederek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'dan Meclis Üyelerine Plaket

2009 Yılından bugüne kadar Belediye Meclisinde meclis üyesi olarak hizmet eden meclis üyelerine plaket vererek teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "5 yıl süreyle tüm arkadaşlarımızla, hem iktidar parti hem de muhalefet partilerle beraber şehrimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Mecliste alınan kararları yürütme noktasında gayret içerisinde olduk. Bu süre içerisinde meclis gündemine getirdiğimiz konulara destek veren herkese teşekkür ederken, destek vermeyenlere de düşüncelerinden dolayı saygı gösterirken, onlara da teşekkür ediyorum. İyi bir meclisimiz vardı. Ama sonuçta genelde arkadaşlarla hep beraber olduk. Kol kola olduk. Renkli bir meclis yapımız vardı iktidarıyla, muhalefetiyle. 25 gün sonra bir seçim yaşayacağız. Kimler seçilecek, kimler gelecek 30 Martta belli olacak. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Her şeye rağmen geçtiğimiz son 5 yıl içerisinde her şey güzeldi. Güzel günler geçirdik. İyi günler geçirdik. Niğde'miz de iyi ve güzel günler geçirdi. Herkese bundan sonraki hayatında, siyaset içinde olsun, siyaset dışında olsun her nerde olursa olsun başarılar diliyorum" dedi.

Belediye Meclis Üyesi Merhum Ahmet Ceylan Unutulmadı

2009 seçimlerinde AK Partiden Belediye Meclis üyesi seçilen ve Niğde'nin sevilen simalarından merhum Ahmet Ceylan unutulmadı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından meclis üyelerine verilen teşekkür plaketi Belediye Meclis üyesi iken geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden merhum Ahmet Ceylan'ın anısına oğlu Sinan Ceylan'a verildi. Duygu dolu anların yaşandığı plaket verilmesinde belediye meclis üyeleri merhum Ahmet Ceylan'ı rahmetle anarak yad ettiler.

Ahmet Ceylan Herkesin Sevdiği Bir Şahsiyetti

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Meclise değişik siyasi partilerimizin listesinden seçilen 32 arkadaşımız vardı. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde rahatsızlanarak Hakk'ın rahmetine kavuşan Ahmet Ceylan abimiz, kardeşimizi de bir kez daha rahmetle, minnetle anıyoruz. Mekanı Cennet olsun. Ahmet Ceylan abimiz de meclisimizin renkli simalarından bir tanesiydi. Herkesin sevdiği bir isim, bir şahsiyetti. Bu vesile ile yeniden ailesine başsağlığı diliyorum. Köylülerine, hemşerilerine başsağlığı dilerken, mekanı cennet olsun, minnetle, şükranla anıyorum" şeklinde konuştu.

 



Editör: TE Bilişim