Ak Parti Adayı Erdoğan Özegen, Seçim Günü Değil, Geçim Günüde Vatandaşla Beraber
 
AK Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen, 51 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi.
 
12 Haziran seçimlerine yönelik ilçe, köy ve kasaba ve merkezde dur durak demeden çalışmalarını sürdüren 22. Dönem Niğde Milletvekili ve 24. Dönem AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen, 51 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti. Ziyarette kooperatif yönetimi ve üyeleri ile sabah kahvaltısı yapan Özegen,  AK Parti’nin icraatlarından ve 22. dönemde Niğde’ye kazandırdıklarından bahsetti.
 
51 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Çelenkoğlu, ziyaretinden dolayı AK Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen’e teşekkür ederek başarılar diledi.
 
Özegen, “Biz vatandaşlarımızın derdiyle hemhal olduk, sizlerin dertleriyle dertlendik. Biz sadece 12 Haziran’a kadar seçim gününde değil ondan sonra geçim gününde de vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacağız” dedi.
 
AK Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Özegen; “Toplumun büyük bir kesimiyle,  hemşerilerimizle bir vesile ile buluşuyoruz. Bazen onların sorunlarını dinlemek anlamında bazen şehirdeki sıkıntıları tespit anlamında bu ziyaretleri yapıyoruz. Esas olan şey bu tür ziyaretleri seçimden sonra da yapmak. Yani benim bir sloganım var  “Seçim günü değil, geçim günü de vatandaşla beraber olmak”. Eğer bunu yapabiliyorsak zaten yaptığımız işi hakkıyla yapıyoruz demektir. Dolayısıyla bu seçim kampanyaları sırasında yapılan şeyler elbette anlamlı ama daha anlamlısı seçimden sonra vatandaşla beraber olmak daha anlamlı diye düşünüyorum. Bu çerçevede hemşerilerimiz bizi biliyorlar. Bizim bu konuda ki tavrımızı, davranışımızı, yaklaşımlarımızı gayet iyi biliyorlar. Ben inşallah Allah nasip ederse seçimden sonra yine hemşerilerimizle beraber olacağız. Onların derdiyle dert, haliyle hal olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.


Editör: TE Bilişim