Ulusal Gençlik Parlamentosu Niğde Temsilcisi Seyda Akbaş ve beraberindeki üyeleri, Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir’i ziyaret ederek destek istedi.

Seyda Akbaş Milletvekili seçilme yaşının 18’e düşürülmesi için Ak Parti il Başkanlığını ziyaret etti ve; ‘’Nasıl ki seçme yaşı 18 ise, seçilme yaşının da 18 olmasını istiyoruz.  Ak Parti’nin gençlere ne kadar önem ve değer verdiğini biliyoruz. Bu yüzden sizlerden destek istiyoruz’’ dedi.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir, Ulusal Gençlik Parlamentosu Niğde Temsilcisi Seyda Akbaş’a böyle bir çalışma yaptığı için teşekkür ederken; ‘’Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Ak Parti seçilme yaşının 18’e düşürülmesini istemiş muhalefet bu teklife sıcak bakmamıştı. Ak Parti olarak bizler gençlerimize güveniyoruz. Çünkü geleceğin yöneticileri, ülkemizi daha yukarılara taşıyacak kişiler onlar. Toplumuz genç kesimden oluşuyor. Niğde’mizde her 3 seçmenden 1’i 34 yaşın altında. 4 seçmenden 1’i de 29 yaşın altında. Buda gösteriyor ki seçmenler arasında hiçte azımsanmayacak oranda genç nüfusa sahibiz. Partimizin Gençlik Kolları kademesi siyasette aktif olarak büyük çalışmalar yapmaktadır. Geleceğimizin teminatı gençlerimize, diğer partilerle kıyasladığınızda daha fazla önem verdiğimizi rahatlıkla görebilirsiniz. Seçilme yaşının 18’e indirilme talebinizi destekliyor, Ak Parti olarak elimizden gelen gayreti göstereceğimizi bilmenizi istiyorum’’ dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim