Sazlıca Kasabası MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Ünsal,dan Türk Kamusen ve Türk Eğitim-Sen’e  ziyaret.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Sazlıca Kasabası'ndan MHP Belediye Başkan Adayı olan Sayın Mustafa ÜNSAL, beraberinde ki heyetle birlikte Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Niğde Şube Başkanı İhsan UĞRAŞ'ın yanı sıra Türk Sağlık-Sen Niğde Şube Başkanı Adnan ÖZER, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların il temsilcileri ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.

 

Sazlıca Kasabası MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa ÜNSAL: "Milliyetçi Hareket Partisi Sazlıca Belediye Başkan Adayı olarak bugün kamu çalışanlarının ülkemizdeki en büyük örgütlerinden Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilciliği'ni ziyarete geldik. Sazlıca Kasabası'nın her sorununa el attığımız gibi kasabamızda, belediyede, okullarda, sağlık ocağında çalışan devlet memuru arkadaşlarımızın da sorunlarının birinci ağızdan sendika temsilcilerinden öğrenmek amacıyla bu ziyareti yapmış bulunuyoruz. Bu vesile ile tüm kamu çalışanlarına saygı ve selamlarımızı iletiyoruz. Türkiye Kamu-Sen'in çok değerli Niğde İl Temsilcisi İhsan UĞRAŞ ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Niğde basınının ve internet medyasının da bu ziyaretimize gösterdiği ilgiye de teşekkür ederim" dedi.

 

Türkiye Kamu-Sen Niğde İl Temsilcisi İhsan UĞRAŞ'taSazlıca Kasabası MHP Belediye Başkan adayı Mustafa ÜNSAL ve arkadaşlarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

"Sazlıca Kasabası'nın dürüstlüğü ve hayırseverliği ile vatandaşın gönlünde taht kurmuş önemli bir şahsiyeti olan Sayın Mustafa ÜNSAL'ı sendikamızda ağırlamaktan çok memnunuz " diyen UĞRAŞ, sözlerine şöyle devam etti.

 

"Kamu çalışanlarının Türkiye'de ki en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Türkiye Kamu-Sen'i ziyaret etmeleri ve devlet memurlarının sorunları hakkında bilgi almak istemeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kamu çalışanlarının bir çok sorunu vardır. Bu sorunların çözümünde siyasilerin bizimle diyalog içinde olmaları memnuniyet vericidir. Sayın Mustafa ÜNSAL'a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçimlerde başarılar diliyorum."


Editör: TE Bilişim