Niğde’nin Merkezine bağlı Sazlıca belde Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, beldelerine yeni iş ve hizmetleri kazandırmak amacıyla yeni dönemde Belediye Başkanlığına yeniden aday olacağını söyledi.


 “Vatandaş aday olmamı istiyor” diyen Belediye Başkanı Görgülü; “Çünkü bizde hizmet konusunda eksik kalanlar var.  Onları tamamlamak için aday olacağız. Tabii zaten halk istemezse biz aday olmayız. O yüzden kasaba halkının teveccühü ve isteğiyle nasip olursa yeniden adayım” dedi.


Beldelerine kazandırılan iş ve hizmetlere ilişkin konuşan Görgülü, mevcut okul binasının fiziki olarak yetersiz kalması üzerine Milli Eğitim Bakanlığı nezdindeki girişimler sonucu belde merkezindeki Yeni Mahallede 12 derslikli yeni okul yapımının programa alındığını, ihalesinin yapıldığını, fiziki olarak % 95 oranında tamamlandığını belirtti.

Sazlıca beldesinde park düzenlemesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Görgülü; “Park düzenlemesini vatandaşımız sağlıklı yaşasın, zinde olsunlar diye kondisyon aletleri kurduk” diye konuştu. Arıtılmış suyun vatandaşın hizmetine verilmesi konusunda çeşmelerin yetersiz kaldığına işaret eden Görgülü; “Buna ilave olarak yeni çeşmeler yaptık. Kasabamıza hayırlı olsun diyorum” dedi.

Sazlıca belde Belediye Başkanı Süleyman Görgülü; “Mezarlığın yanına cenazelerin ve cenaze namazlarının daha ferah bir ortamda kılınmasını sağlamak amacıyla bir düzenleme yaptık” şeklinde konuştu.

Sazlıca belde Belediye Başkanı Süleyman Görgülü, şunları söyledi:

“Mevcuttaki okulumuz yetersizdi. Öğretmenler Odası WC’ler diğer kullanım alanları tamamen bozulmuştu, sınıf olarak yapılmıştı. Milli Eğitim Bakanlığına yaptığımız girişimler neticesinde 12 derslikli yeni okul yapılacağı sözü verildi.

Milletvekillerimizin de destekleri ile ilk olarak proğrama Sazlıca Okulu alındı.  Sazlıca okulu ilk olarak ihalesi Niğde’de yapılan okullardan birisi. Şimdi % 95 tamamlanma aşamasına geldi. Söz konusu okul Yenimahalle mevkiine yapılacak.

Biz de seçim vaatlerimizde Yeni Mahalleye bir okul yapılacağı konusunda söz vermiştik. Vaadimizi de gerçekleştirmiş olacağız. Sazlıcamıza hayırlı olsun

Bunun yanında tabi daha önce Park düzenlemesi yaptık diye söylemiştik. Bunların içerisine yine vatandaşımız sağlıklı yaşasın, zinde olsunlar diye kondisyon aletleri kurduk.

Arıtılmış suyumuzun vatandaşın hizmetine verilmesi konusunda çeşmelerimiz yetersiz kalıyordu.  Buna ilave olarak yeni çeşmeler yaptık. Bu da kasabamıza hayırlı olsun diyorum. Mezarlığın yanına cenazelerin ve cenaze namazlarının daha ferah bir ortamda kılınmasını sağlamak amacıyla bir düzenleme yaptık.

“Seçim konusunda ise Allah izin verirse yine aday olacağım. Vatandaş aday olmamı istiyor. Çünkü bizde hizmet konusunda eksik kalanlar var. Onları tamamlamak için aday olacağız. Tabii zaten halk istemezse biz aday olmayız. O yüzden kasaba halkının teveccühü ve isteğiyle nasip olursa yeniden adayım.”




Editör: TE Bilişim