Ak Parti Genel Merkez tarafından organize edilen ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ Toplantısı 7 Mart 2015 Cumartesi günü saat 14.00’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de aynı anda yapıldı.

AK Parti 7 Haziran Genel Seçimlerine hazırlanırken ’Sandığa Sahip Çıkıyoruz’  toplantısını saat 14.00’da Niğde’nin farklı yerlerinde gerçekleştirdi. Sandık yönetim kurulu başkanları, bulundukları mahallelerde bu toplantıları gerçekleştirerek eksikleri değerlendirdi.

AK Parti Niğde İl Başkanı Emrah Özdemir ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz’ toplantıları hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Sandığa Sahip Çıkıyoruz toplantılarının ilkini geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde gerçekleştirmiştik.  İkincisi bugün gerçekleştirdik . Tüm Türkiye ile aynı anda gerçekleştirdiğimiz bu toplantılara  3 ana kademe, 3 Kadın Kolları ve 3 Gençlik Kolları üyelerimizden oluşan 9 kişilik sandık yönetim kurulları katıldı.  Niğde Merkezde 260, Niğde’nin tamamında ise 760 sandık sayısı mevcut. Niğde Merkez’deki sandıklarımız 9 kişilik yönetim kurulundan oluşuyor. Yaklaşık 2000 kişiyle merkezde bu toplantıları gerçekleştirdik. İlçeler, beldeler ve birçok köyümüzde yaptığımız toplantılarda 3500’e yakın sandık görevlisiyle toplantı gerçekleştirdik. Sandık toplantılarımızda, 9 kişilik sandık yönetim kurullarında eksikliklerimiz var mı, varsa bu eksiklikleri gidermek ve  seçime hazır hale gelmek hedefindeyiz, 7 Haziran’da önemli bir seçim olacak . Bizler bu seçimlerde en yüksek oranda oy alabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Niğde’mizden 3 milletvekili çıkarabilmek için daha disiplinli, daha koordineli çalışmalar yapıyoruz. ‘’ diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim