Seçimler yaklaşırken partilerin etkinlikleri de arttı. Milliyetçi Hareket Partisi genlik teşkilatı Niğde Ülkü Ocakları da her seçimde olduğu gibi konser düzenledi. Etkinliğe, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, MHP Genel Merkez Özel Kalem Müdür Yardımcısı Bilal Aydın, MHP Adayları Alaattin Sonat, İbrahim Uluçay, Av. Murat Fahri Ertul ve binlerce kişi katıldı.  Niğde Şehit Ömer Halisdemir Meydanında gerçekleştirilen etkinlik İstiklal Marşımızın söylenmesi ve   Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Sami Peker’in konuşması ile başladı.

BİNLERCE ÜLKÜCÜ SAĞANAK YAĞMURA ALDIRMADAN SONUNA KADAR İZLEDİ
Akşam saatlerinde başlayan konser etkinliğine binlerce Ülkücü katıldı. Havanın kararması ile başlayan sağanak yağış zaman zaman programı aksatsa da   yağan sağanak yağmurun altında binlerce Ülkücü etkinliği sonuna kadar izledi. Sık sık Devlet Bahçeli  ve Niğde Milletvekili adayı Alaattin Sonat lehine sloganlar atıldı. Gecenin sloganı ise “Yağmur bereket var olsun Milliyetçi Hareket”oldu.

BU YAĞMUR ALTINDA ANCAK VATAN, MİLLET VE DEVLET SEVDALILARI BEKLEYEBİLİRDİ
Niğde Belediyesi Mehteran Takımı ve Karadenizler  Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulüp ekibinin gösterilerinin de gerçekleştirildiği etkinlik Osman Öztunç’un konseri ile devam etti. Osman Öztunç ünlü “Mehmedim” parçasını okuduktan sonra yağmur altında coşku ile izleyen ülkücülere “ Ben bugün bu alanda vatanın, milletin,  dinin ve devletinin gerçek sahiplerini görüyorum. Bu yağan yağmur altında ancak vatan, millet ve devletimizin gerçek sevdalıları bekleyebilirdi” dedi.

“BÖLÜCÜYE  HAİNE İNAT, ALAATTİN SONAT”
Osman Öztunç birbirinden güzel parçaları seslendirdikten sonra, MHP Niğde Milletvekili Adayı Alaattin Sonat’da programda bir konuşma yaptı. Sonat konuşmasında; Yağmurda bir bereket, demekti Milliyetçi Hareket Partisinin oyları gökten yağmur gibi yağacak inşallah. 3 Mayıstan bugüne güzel bir çalışma ortamımız oldu. Halkımızın güvenini kazandık. En ücra köşelerdeki köylerimize ulaştık. Şehrimizin bir ucundan bir ucuna teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımıza ulaştık. Kısaca bu seçimlerin Ülkemize ve Niğdemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu seçimlerin birlik ve beraberliğimizi perçinlemesini temenni ediyorum. Yüreği biz ile atan, bizimle beraber olan, bu şehirde yaşayan insanlarımız sizlere ne yapsak azdır. Bu iki saat boyunca yağmurun altında duran kıymetli hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Biz sizlerin gönlüne bakarak, gönlüne girerek güzel bir çalışma ortamı geçirdik. Sizlerden ricam Pazar gününe kadar çalışalım. Eş, dost, akraba, komşu herkese ulaşalım. Onlara bu seçimin önemini anlatalım İnşallah Sayın Genel Başkanımızı ve bize güvenen hemşerilerimizi mahcup etmeyecek şekilde 24 Haziran akşamında  gülen ve mutlu bir Niğde kazanalım” dedi.

ÜLKÜCÜLER HARİÇ HİÇ BİR KESİM BU YAĞMUR ALTINDA O MEYDANDA BEKLEMEZDİ
Yağan sağanak yağmur altında konuşmasını kısa tutan Alaattin Sonat’a Ülkücüler sloganlarla destek verdi. Etkinlikte sanatçı İsmail Altunsaray sahne aldı. Altunsaray’ın çaldığı parçalara yağmur altında oyun oynayarak eşlik ettiler.




 
 

 

 
Editör: TE Bilişim