12 Haziran’da Niğde Milletvekili olan CHP’li Doğan Şafak, teşekkür ziyaretlerine Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odalarını ziyaret ederek devam etti.
 
Pazar günü yapılan 24. Dönem milletvekilliği seçiminde Niğde’den yaklaşık 40 bin oy alarak seçilen CHP’li Doğan Şafak, teşekkür ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.
Önceki gün Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası ( NESOB )Başkanı Fahri Eker’i makamında ziyaret eden Şafak, Eker’den Niğde esnafı hakkında bilgi aldı.
Niğde Milletvekili Doğan Şafak Başkan Eker’e hitaben yaptığı konuşmada; “Şu an itibariyle, Niğde’nin milletvekiliyim. Beni bu noktaya CHP’liler seçti ama ben artık tüm Niğde’nin milletvekili olarak onların haklarını savunmaya devam edeceğim. Esnafımız kan ağlarken, üretim durma noktasına gelirken ben elim kolum bağlı olarak oturmayacağım. Bu konular hakkında Niğde’ye ne verebiliriz bunun mücadelesini vereceğim. Bu konuda çalınmadık kapı, görüşülmedik insan bırakmayacağım. Sonuçta başka bir Niğde yok ve biz o Niğde’de yaşıyoruz. Benim milletvekili seçilmem demek, Ankara’da oturup olanı biteni seyretmem demek değildir. Bunu ilerleyen günlerde daha iyi göreceğiz.” Dedi.
NESOB Başkanı Fahri Eker Şafak’a hitaben yaptığı konuşmada; “Seçimlerin tüm Niğde’ye hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Seçilmiş birisi olarak Niğde’ye vereceğiniz her katkınızın arkasında olduğumuzu belirtir, Niğde’nin daha ileriye gitmesi için siyaset-bürokrasi-esnaf ekseninde hep beraber güzel şeyler yapmayı dilerim” dedi


Editör: TE Bilişim