Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bor Caddesi üzerinde bulunan Seçim İrtibat Bürosu partili, partisiz yüzlerce kişinin ziyareti ile dolup taşıyor. CHP’li Şafak verdiği demeçte Niğde’den iki milletvekili çıkaracaklarını söyleyerek “İktidar olmamızın yolu Niğde’den geçecek” dedi.
 
12 Haziran seçimlerine hazırlık çalışmalarının yürütüldüğü Seçim İrtibat Bürosu akşam saatlerinde yüzlerce insanın büroya akın etmesi ile dolup taşıyor. Saat 19:00-22:00 arası yoğun saatlerini geçiren Seçim İrtibat Bürosu’nda günün değerlendirmeleri yapılırken, CHP Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak, gelen vatandaşlarla sohbet etme imkanı buluyor.
Partililere sık sık brifinglerin de verildiği büroda, seçim çalışmaları konusunda bilgilendirme yapılarak görevlendirilmelerde bulunuyor.
CHP Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak, yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi iktidar yürüyüşüne tüm hızıyla devam ediyor. Bizler Niğde ayağında mutlak bir başarı için gece gündüz demeden yoğun tempo çalışıyoruz. Gelinen süreçte ulaşmadığımız insan kalmadı. Bugün insanların politik tercihinin kalmama gibi bir lüksünün olmadığı bir dönemdeyiz. Böylesine bir süreçte insanların CHP’yi tercih etmesini normal karşılamakla birlikte, AKP iktidarından kurtulmak için aktif görevler almasını bekliyoruz. Ulaşabileceğimiz her insan, ikna edilen her seçmen bu ülkenin aydınlık geleceği için bir umuttur. 12 Haziran seçimleri bir nevi bu ülkenin kader seçimidir. Ya bağımsız bir Türkiye var olacaktır, yada bu hükümetin yıkıcı politikaları altında yok olacaktır. Bizler bu inançla gecemizi gündüzümüze katarak, büyük bir efor sarf ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz!” dedi.
 
ANKARA’DAN DEĞİL HALKIN İÇİNDEN GELDİK
 
 
        Niğde üzerinde değerlendirmelerde bulunan CHP’li Doğan Şafak çalışmalarını özetleyerek; “Bugün itibariyle Niğde’nin bütün köy ve kasabalarına bir yıl içerisinde en az 8 defa gittik. Yüz bine yakın kilometre yaparak Elek Köyü’nden Nar Köyü’ne kadar 100 bin kişinin üstünde insanla bire bir konuştuk. Bizim çalışmamız aslında sadece seçimlik bir çalışma değildi. Göreve geldiğimiz 7 Mart 2010’dan itibaren kolları sıvadık ve bugüne geldik. Diğerleri gibi Ankara’dan değil, üyelerimizin desteği ile halkın içinden geldik. Bizler bu çalışmamızla artık rahatça bir şey söyleyebiliriz. Bugün mevcut bütün ilçelerde ve elbette merkezde birinciliğe oynuyoruz. Bunu iktidar partisi gördüğü için bizleri yıpratmaya çalışıyor. Ama halkın içinde olan biz, onların dertlerini dinleyen yine biz olduğumuz sürece halk bize bu sorunları çözme yetkisini verecektir. Bundan asla şüphemiz yoktur. Bugün iktidar olmanın yolu Niğde’den geçer derken aslında çalışmamızın ne boyutta olduğunu gösteriyoruz. Niğde’de bir milletvekilimiz bulunmamasına rağmen bugün 2 milletvekili alacağımızı söylüyorsak aslında Türkiye çapında ne noktaya geldiğimizin göstergesidir” dedi. Yeni Yıldız Gazetesi/NİĞDE
 
Editör: TE Bilişim