Cumhuriyet Halk Partisi dün Bor ilçesine çıkarma yaparak, seçmenle buluştular. CHP’li Şafak: “Bor’da 12 Haziran’da CHP 1. Parti olacak” dedi.
 
12 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasi partiler seçim çalışmalarına hız veriyor. Dün Bor ilçesine çıkarma yaparak, 100 araçlık konvoyla şehirde esnaf ziyaretinde bulunan Doğan Şafak, daha sonra Kemerhisar ve Bahçeli Kasabasına hareket etti.
 
CHP’li Şafak Bor Bahçeli kahvede yaptığı konuşmada AKP iktidarını halka şikayet ederek, CHP’nin Bor’da 1. parti olacağını ifade etti. Şafak; “Bugün gördüğümüz ilginin tek açıklaması CHP’nin Bor’da 1. parti çıkacak olmasıdır. Vatandaş AKP iktidarından bıkmıştır. Vatandaş AKP’nin yalanlarında boğulmak istememektedir. Bunun için 12 Haziran’da AKP iktidarını sandığa gömecektir. Bizler bu inançla, partili partisiz binlerce gönüllümüzle ev ev gezerek AKP’ye ders vermeye hazırlanıyoruz” dedi.
 
CHP’liler daha sonra Kemerhisar’a ziyaret ederek Kemerhisar Seçim İrtibat Bürosunu açtılar. Burada kısa bir konuşma yapan Doğan Şafak; “Kemerhisar’da AKP’ye oy yok. Ama bu demek değildir ki, işimiz burada bitiyor. Türkiye’de AKP’ye oy yok diyene kadar çalışmak gerek” dedi.
 

Editör: TE Bilişim