CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, Kurum ve Kuruluşlardan T.C. ibaresinin kaldırılması ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı.

 

Niğde Milletvekili Doğan Şafak, “Türkiye üzerinde büyük oyunlar dönmektedir. Ortadoğu coğrafyasında bir takım devletleri dizayn eden, Türkiye’yi ve İran’ı da dizayn etmek isteyen bir takım karanlık, gizli eller, Türkiye’nin ulusal bütünlüğüne el uzatmakta ve ulus direncini kırarak kendi amaçlarına uygun toplumları ve yönetimleri getirmek istemektedirler.

 

Ne acıdır ki; bugün ülkeyi yöneten AKP hükümeti ve şürekâsı bilerek ya da bilmeyerek bu tezgâhın kenarında, ulus, millet, milliyet, ulusal çıkar bilincinden yoksun bir düzenek içinde politikalarını uygulamaktadırlar.

 

Sağlık Bakanlığı’nın ve Ziraat Bankası’nın uygulamaya koyduğu kurum ve kuruluşlarından T.C. ibaresinin kaldırılması son derece üzücüdür. Sinsice devletin altını oymak isteyenlerin planlarına alet olmaktır.

 

Bugün hepimizin, her Türk vatandaşının kendi kendisine bir kez daha sorması gereken bir soru vardır!!!

 

Benim Türkiye Cumhuriyeti amblemim neden kaldırılıyor? Neden benim ismime ve ülkemin ismine alerji duyuluyor?  Yerine ne koyacaksınız sorusunu herkesin kendine sorması gerekiyor!

 

AKP tabanına sesleniyorum. Dönün bu yoldan tepkinizi koyun! Sorgulayın neden T.C kelimesi sağlık ocaklarından, Ziraat bankasından silinmek isteniyor.

 

Buna Niğdeli T.C vatandaşı olarak neden sessiz kalıyorsunuz???

 

Sizin Türkiye Cumhuriyeti gibi bir derdiniz yok mu?    

 

Şunu kimse unutmasın ki; bu ülke çok isyanlar ve çok tezgâhlar gördü. Bugün kendisini güçlü hissedenler, sorumsuzca ülkeyi yönettiğini sananlar,  bir gün gelecek sessiz T.C vatandaşlarının tokadını bir daha iktidarda ve bu ülkede kalmamak üzere yiyeceklerdir!” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim