CHP’li Doğan Şafak seçim çalışmaları dolaysıyla hafta sonu Çiftlik ve Merkez’de vatandaşa seslenerek “ 9 yıldır hizmet getirmeyenler, son 10 günde 10 bakan getiriyorlar. Bize muhalefet yapmak için bu kadar bakan getireceklerine Niğde’ye 9 yılda hizmet getirselerdi.” Diyerek “Niğde’yi düşünen tüm AKP’lilere sesleniyorum. Niğde için oyunuzu CHP’ye verin” dedi.
 
CHP Niğde Milletvekili Adayı Doğan Şafak seçimlere az bir süre kala iddialı konuştu. CHP’li Şafak; “Niğde’ye hizmet getirme iddiasıyla iktidar olan AKP, son dokuz yılda getirdikleri hizmetler ortada. 2010 yılında devletten yatırım alan iller arasında 75. olduk daha ne olacak, nasıl hizmet gelecek merak ediyorum. Seçime az bir süre kala, bakan olup olmayacakları bile belli olmayan insanları Niğde’ye getirerek milleti kandırmaya çalışsalar da değişen bir şey olmayacak. Niğdeli bu seçimde AKP’yi sandığa gömecek. Bizler başta Niğde olmak üzere, tüm Türkiye’yi rehafa kavuşturmak için çalışıyoruz. Bunun için AKP’lilerinde oyunu bekliyoruz. Çünkü biz Türkiye’nin partisi olarak büyük herkesi kucaklıyoruz. Eğer Niğde kalkınacaksa sadece bize gönül verenlerin değil, tüm Niğdelilerin oyuna talibiz.” Dedi.

AKP’nin bakan atakları konusunda sert eleştiriler yapan Doğan Şafak; “sizlere sadece şunu söylüyorum. 9 yılda Niğde devletten yatırım alma konusunda sürekli geriledi ve Türkiye’nin son 6 ili arasına girdi. Bu başarısızlığı gören herkesin sorması gereken soru 9 yıldır aklınız neredeydi demekten başka bir şey kalmıyor. Bize muhalefet etmek için Niğde’ye bu kadar dar bir sürede birçok bakan gelmesine seviniyorum. Unuttukları Çamardı bu sayede bir bakan görür” dedi.
Hafta sonu 1000 aşkın seçmenle görüşen Şafak, 13 Haziran’da CHP’nin Niğde’de 1. parti çıkacağını ifade etti.





Editör: TE Bilişim