Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Birol Aydın Niğde’ye geldi. Parti teşkilat çalışmaları için Niğde’ye gelen Saadet Partisi sözcüsü Birol Aydın basın mensupları ile kahvaltılı toplantı yaptı. Toplantı da Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Binici ve parti yöneticileri de bulundu.

Türkiye ardı ardına krizler yaşıyor

Toplantı da konuşan Birol Aydın; “Türkiye, uzun zamandır her yeni güne boğucu ve yorucu bir gündemle uyanmaktadır. Türkiye ardı ardına krizler yaşıyor.  Ekonomik kriz zaten artık bilinen bir gerçek; fakat aynı zamanda bir eğitim krizi de yaşıyoruz, adalet krizi yaşıyoruz, siyasi üslup krizi yaşıyoruz. Adeta kriz üstüne kriz yaşıyoruz...

İnsanımız, uzunca bir süredir kasıtlı bir şekilde yersiz, gereksiz ve hiç kimseye faydası olmayan konularla meşgul edilmekte ve yaşadığımız derin problemler bu şekilde örtülmeye çalışılmaktadır.

Ülkenin Normalleşmeye İhtiyacı Var

Bırakın son birkaç yılı, şu son birkaç günde yaşadıklarımız dahi büyük bir anormalliğe işaret etmektedir. İnsanımız, normalliği özledi; ülkemizin hızlı bir şekilde "normalleşmeye" ihtiyacı var. İnsanlarının yarın sabah neye uyanacağını bilemediği, birkaç saat sonrasını bile öngöremez hale geldiği bir ülke durumuna geldik. Herkes endişeli, herkes kaygılı, herkes mutsuz; herkes adeta diken üstünde yaşıyor.”dedi.

İktidar Başarısızlığına Bahane Arıyor

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın konuşmasının devamında; “İktidar ve ortakları, seçim hesapları uğruna ülkemizi bilerek ve isteyerek derin bir bunalıma sürüklemekte, milletimizin gerçek gündem başlıkları konuşulmasın diye, ardı ardına suni gündem başlıkları üretmektedir.

Ülkemizi nasıl ayağa kaldırırız yerine yüzde 50+1’i nasıl buluruz derdindeler

Uzanca bir süredir ülkeyi yönetmek yerine, toplumu ve algıları yönetmeye mesai harcıyorlar. Yine aynı şekilde, "ülkemizi nasıl ayağa kaldırırızın" cevaplarını aramak yerine; %50+1'i nasıl buluruz, muhalefet cephesini nasıl dağıtırızın matematiği üzerine çalışıyorlar.  Ülkemizin her geçen gün artan bütçe açığını kapatmaya kafa yoracaklarına, her geçen gün demokrasi açığını daha da artıran adımları atmakla meşguller. Niğde'nin sorunlarını nasıl çözeriz, Sami Yağız caddesinde, bu şehrin sokaklarında işsiz gezen gençlerimize nasıl iş imkanı sağlarız diye düşünmek yerine; Niğde'de nasıl bir tane fazla milletvekili çıkarır, bir-iki tane fazla belediye nasıl kazanırız sorusuna odaklanmış vaziyetteler..

Ekonomide, adalette, eğitimde, tarımda, dış politikada, hangi alanı ele alırsak alalım, iktidar sınıfta kalıyor ve girdikleri her bütünleme sınavında notları daha da düşüyor. Notu kırık her öğenci gibi, iktidar da başarısızlığına bahane aramakta, bulamazsa da üretmeye çalışmaktadır. “dedi.

Allah'tan Korkun, Milletten Utanın!

NİÇEK Yaşam Kaynaklarımıza Sahip Çıkmak İçin 31 Mart’ta Görev Başına NİÇEK Yaşam Kaynaklarımıza Sahip Çıkmak İçin 31 Mart’ta Görev Başına

Birol Aydın ; “Yanlış yapıyorsunuz, daha da kötüsü bu yanlışlıkları bilerek, isteyerek, hatta inadına yapıyorsunuz!

Allah'tan korkun, milletten utanın!  Generalmiş, amiralmiş, yok 103, yok 104'müş; siz yersiz bir şekilde bunlarla meşgul olurken; millet hangi sıkıntılarla cedelleşiyor?  Yapılan son araştırmaya göre; milletin çarşı-pazarda karşılaştığı son bir yıllık gıda enflasyonu %40'ı bulmuştur. 2020 yılında elektiriği kesilen abone sayısı 3,7 milyonu bulmuş!

İşsizlik, geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı, ardı ardına gelen zamlar, ciddiyetsiz 'aç-kapa' pandemi yönetiminin sonucu olarak mağdur olan esnafımız ve çalışanları... Türkiye'nin her geçen gün artan dış borcu ve bütçesinden faize ayırdığı devasa paralar..

Yolsuzluklar ve bunun neden olduğu derin yoksulluk.. İşte siz, emekli amiraller üzerinden bir bardak suda fırtınalar koparırken; enflasyon oranları açıklandı. Bu yılın sadece ilk 3 ayında emeklilerimizin, memurlarımızın maaşları enflasyon karşısında eridi, tükendi

"Dert Bir Değil, Elvan Elvan.."

Güzel bir türkümüzde geçen ifadesiyle; "dert bir değil, elvan elvan.." Dert çok ama hepimizin derdi ortak! 7'den 77'ye, gencimizden yaşlılarımıza, dükkan sahibi olanın da, o dükkan da asgari ücretle çalışanımızın da, Doğu'nun da Batı'nın da, A Partisi'ne gönül verenin de, B Partisi'ne destek olanın da, 2018'de Cumhur İttifakı'na oy verenlerin de, Millet İttifakı'nı seçenlerin de ortak tek derdi var; ekonomi, ekonomi, ekonomi..

Niğde'nin, Bor'un, Çamardı'nın, Ulukışla'nın, Altunhisar'ın, Çiftlik'in sorunu aynı, derdi ortak.. Bunlar da; işsizlik, geçim sıkıntısı, hayat pahalılığıdır. Evin kirası ve faturaladır, kaynamayan tencerelerdir. Türkiye genelindeki üretimin yaklaşık yüzde 17’sine sahip olan Niğde'de depolarda patatesler çürümeye mahkum ediliyor. Patates üreticilerimiz, 1 liraya mal ettiği patatesi 60 kuruşa bile satamadı..

Tüketici ucuz patates bulamıyor, üretici 60 kuruşa bile satamıyor; hem üretici hem de tüketici mağdur ediliyor. İktidar, eskiden ortaya bir konu atar, o konu 1 ay kamuoyunu meşgul ederdi, sonra bu süre 1 haftaya düştü. Şimdilerde ise ancak ve ancak 1-2 gün kamuoyunu meşgul edebiliyorlar; çünkü millet aç, millet yoksul, millet işsiz, millet perişan.. Milletin ve milyonlarca emeklimizin derdi emekli amiraller değil, evine götüreceği ekmektir. Millet, yeni anayasa değil, yıllardır alamadığı yeni bir ayakkabıyı alabilmeyi istiyor.

Milletin derdi seçim değil; geçimdir! “ dedi.

"Geçim İttifakı"

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın; “ Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu'nun Cumartesi günü açıkladığı "Geçim İttifakı" kampanyamız kamuoyunda geniş bir yankı buldu ve takdirle karşılandı.  Saadet Partisi olarak her zaman ifade ettiğimiz gibi, milletin derdi bizim derdimizdir.

Suni gündem konularına takılıp kalmadan, milletin yaşadığı sıkıntılara ve bunlara çözüm üretmeye odaklanmayı kendimize şiar edindik.  Milletin frekansıyla, Saadet Partisi'nin frekansı aynıdır. Bu nedenle; tam kadro sahadayız.. Birileri "seçim, seçim" diye ortalığı tozu dumana katmaya çalışsa da; biz bunca gürültünün arasında insanımızın "geçinemiyoruz" feryatlarına tercüman olacak, her fırsatta gündeme getireceğiz.

Birileri "kutuplaşma" diyecek; biz "kucaklaşma" diyeceğiz! Birileri ısrarla "hesaplaşma" dedikçe; biz "helalleşme" diyeceğiz! Onlar seçim diyecek; biz geçim diyeceğiz!  Onlar oy hesapları yapacak; biz çarşı-pazarda can yakan hesabı gündeme taşıyacağız.

Umudun Adresiyiz

Birileri iktidarlarının sonu gelmesin diye ittifak denklemleri üzerinden kamuoyunu meşgul ettikçe; biz ayın sonu getiremeyen milyonlarca insanımızla birlikte "geçim ittifakı" çatısı altında buluşacağız.. İnsanımızı nefes dahi alamaz hale getirenlerin, sudan bahanelerle kendilerine nefes alma imkanı tanımak için oluşturdukları suni gündem konularına takılıp kalmayacağız..

Ankara'da masa başından siyasi mühendislik çalışmaları yapanlar, medya gücüyle algıları yönetenler, ittifak ve seçim hesapları güdenler ne yaparlarsa yapsınlar, biz tüm gücümüzle çalışacak ve vatandaşımızla aramıza örülmeye çalışılan duvarları yıkacağız, bu konuda çok kararlıyız.

İl il, ilçe ilçe geziyor, vatandaşımızla buluşuyor, derdini dinliyor, hep beraber çözüm yollarını gösteriyoruz. Sokak sokak, cadde cadde, dükkan dükkan dolaşıyor, gerçek gündemlerimizi konuşuyoruz. Saadet Partisi olarak hızımızı daha da artıracak, tüm mensuplarımızla birlikte çalışma tempomuzu her geçen gün katlanarak artırıyoruz. İnsanımız bir umut ve çıkış kapısı aramaktadır; bunun çok iyi farkındayız. Ve Saadet Partisi olarak söylemlerimiz ve politiklarımızla insanımızın bu arayışına denk düşecek çalışmalar ortaya koyuyor ve umudun adresi oluyoruz.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantıda basın mensuplarının soruları da cevaplandı.

Editör: TE Bilişim