Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz, Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanlığını ziyaret etti.

Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz; “Kim sizi daha iyi savunuyorsa elbette o sendikada olacaksınız. Ben açık senet veriyorum, açık çek veriyorum asla hiçbir işçi kardeşimize hangi sendikayı tercih edeceği konusunda baskı yapmayacağım” şeklinde konuştu.

Seçim süreci kapsamında bugüne kadar tüm siyasi partilerin adaylarını yönetimiyle birlikte kabul eden Hizmet-İş Sendikası Niğde İl Başkanı Gökhan Demircioğlu; “Tüm siyasi partilerin sendikamızı bu süreçte ziyaret etmekteler” dedi.

Sendikayı çalışma arkadaşlarıyla birlikte ziyaret eden CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz; “Belediyeler siyaset değil hizmet üreten yerlerdir. Siz işçi arkadaşlarımızda hizmet üreten yerlerde bizim paydaşlarımızsınız. Sendikalar da sizin hak ve özgürlüklerinizi savunan temel zeminlerdir. Sendikalar olmalıdır ve ülkemiz için önemlidir. Başarılı bir sendika başkanınız var ben kendisini ve faaliyetlerini geriden takip ediyorum. Başarılı çünkü son zamanlarda yaptığı çıkışlarla sizin için önemli gelirler elde etti. Bu nedenle ben Niğde Belediyesi çalışanları adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Başarılı bir sendika başkanınız var. Ve başarıları ulusal basında da yer aldı. Ben göreve gelirsem de hangi işçi arkadaşım hangi sendikayla çalışmak istiyorsa aynen devam edecek. Çünkü bu iş ekmek işi. Kim sizi daha iyi savunuyorsa elbette o sendikada olacaksınız. Ben açık senet veriyorum, açık çek veriyorum asla hiçbir işçi kardeşimize hangi sendikayı tercih edeceği konusunda baskı yapmayacağım. Ben sadece belediye başkanlığına aday değilim, ben aynı zamanda sizin kardeşliğinize adayım. Çünkü başarının yolu buradan geçer” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim