Cumhuriyet Halk Partisi  Niğde Belediye Başkanı Rasim Yılmaz  Niğde Şehirlerarası Otobüs Terminalinin mevcut durumunu sosyal medyadan yaptığı canlı yayın ile hemşerileri paylaştı.

CHP Niğde Belediye Başkanı Rasim Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında; Niğde Şehirlerarası Otobüs Terminalindeyiz. Burada esnaflarla görüştük. Otobüs bekleyen yolcular ile görüştük. Niğde Otobüs Terminalinde içler acısı bir görüntü var. Bakın tavan çok yüksek insanlar burada kış boyunca üşüdüler, zatürre oldular. Soğuktan donuyorlar. Yerler kuş pislikleri ile dolu her yer mezbelelik bir halde. Dükkanların çoğu boş...

Bir terminal şehrin aynasıdır. Bir şehrin termanali nasılsa şehri öyledir. Terminal nasıl sahipsiz ise Niğde'de böyle sahipsizdir. Burayı gösterirken başkan adayı olarak utanç duyuyorum. Burayı bu halde tutanlar utanmıyorlar mı?. Benim döneminde bu tavanı söküp atacağız. Burası ısınır bir hal alacak. Tertemiz olacak. Benim dönemimde buraya ikinci bir köy garajı yapacağız. Mevcut köy garajı yanındaki eski hal köy garajı olacak. Burada da canlılık olacak. İl Başkanıydın. Niğde'yi büyükşehir yapacağız diyen arkadaş, Sen önce şurayı bir gör. Bak buraları hiç görmediniz. İl Başkanlığınız döneminde terminal ile bir projemi yaptınız ki şimdi aday oluyorsunuz" diyerek bu tür canlı yayınlarının devam edeceğini belirtti. 






 
Editör: TE Bilişim