Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz adaylık süreci ve başkan seçildiği takdirde Niğde halkını ne gibi yeniliklerin karşılayacağı konusunda açıklamalarda bulunurken, Niğde’de özlenen şehirleşmeyi sağlayacağını ve CHP olarak herkesin gönlünü kazanmaya talip olduğunu ifade etti.

Niğde’de işsizliği yeneceğini, uyuşturucuya karşı savaş başlatacağını ve Niğde’de özlenen şehirleşmeyi sağlayacaklarını söyleyen CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Yılmaz, “Açıklamalarıma başlarken diğer partilerden aday olan arkadaşlarımın şahsiyetlerini incitecek sözler sarf etmeyeceğim. Çünkü sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı değil tüm Niğdeli hemşerilerimizin adayıyım ve kendimi böyle hissediyorum. Seçim kampanyası boyunca Niğdeli hemşerilerimizin tamamını kucaklayacağız. Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, kapıdan kovsalar bacadan gireceğiz ve herkesin gönlünü kazanacağız. Bilindiği üzere Niğde merkezde Ziraat Mühendisliği görevini yürütmekteyim, tohum zirai ilaç satışı üzerine dükkânımın olması nedeniyle tüm hemşerilerimiz beni tanıyor ve her kesimle aram iyidir. Bunun yanı sıra 5 yıldır partimin İl Genel Meclis Üyeliğini yürütüyorum. Niğde İl Genel Meclisi’nde oldukça aktif ve başarılı bir görev yürüttüğümü düşünüyorum. İnşallah seçildiğimde kimseyi ayırt etmeden toplumun her kesimi ile barışık, mutlu bir Niğde’de yaşamayı vaad ediyorum.

Belediye Başkanı seçildiği takdirde halkın içinden çıkmayan bir Belediye Başkanı olacağını belirten Yılmaz; “Belediye başkanlarının makam araçlarında ki despot görüntüsünden uzak, halkın içinde bir belediye başkanı olacağını belirtti.

Halkın sorunlarıyla ilgilenen her türlü problemleri ile yanlarında olan bir belediye başkanı profili çizeceğini ifade eden Yılmaz, “ Halkımızın sorunları ile ilgilenen her türlü problemleri ile yanlarında olan bir belediye başkanı profili çizeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Özelikle gençlerle ilgili çok güzel projelere imza atacağız. Niğde’de işsizliği yeneceğiz, geride kalan mahallelerimiz var, bu mahallelerimizde öncelikle şehirleşmeyi sağlayacağız. Ayrıca gençlerimizin düşmanı olan uyuşturucu madde konusunda büyük savaş başlatacağız. Özellikle toplumun mütedeyyin kesimine bir mesaj vermek istiyorum, onlarla güzel projelere imza atacağız. Beni çok sevecekler, bana güvenecekler ve 31 Mart 2019 tarihinde oylarını bu kardeşlerine verecekler” diye konuştu.

Adaylığımın çok yeni olduğunu ve ilimizde güzel karşılandığını belirten CHP Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz, aday tanıtım toplantısının 31 Aralık Pazartesi günü saat 13.00’de CHP İl Binası önünde yapılacak olan törene davet etti. Yılmaz, “Bizleri tanımak isteyen tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” dedi.
 
Editör: TE Bilişim