Sabahın ilk ışıkları ile güne mal pazarı ziyareti ile başlayan Başkan Adayı Rasim Yılmaz gün içinde de Karayolları işçileri ile buluştu ve El Hacı Mahmut Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi.

Belediye Meclis Üyesi Adayları ile İl Genel Meclis Üyesi Adaylarının da katıldığı ziyaretlerde Başkan Adayı Yılmaz herkesin belediye başkanı olacağının altını çizdi.

Sorunları Tespit Edip Çözüm Üretiyoruz
Rasim Yılmaz Mal Pazarı ziyareti sonrasında yaptığı açıklamada , "Bugün mal pazarı ziyareti ile güne başladık. Ben oradaki insanlara uzak değilim , ziraat mühendisiyim haliyle de onlar benim meslektaşım birlikte tarım yapıyoruz çözüm ortağıyız 16 yıldır. Sorunlarını, beklentilerini haliyle yakından biliyorum ve beklentilerine çözüm olacak projeleri de ona göre kolaylıkla şekillendirebiliyoruz.’’ dedi.

Mal Pazarı ziyareti sonrasında esnaf gezisini sürdüren ve Karayolları işçileri ile bir araya gelen Başkan Adayı Rasim Yılmaz seçime çok az zaman kaldığını belirterek sahada sürdürdükleri çalışmalarda insanların beklentisinin selam veren bir belediye başkanı isteği olduğunu söyledi.

Halk Samimi , Çalışkan Başkan İstiyor
Rasim Yılmaz ; ‘’ Halk sıcak, samimi, güler yüzlü ve çalışacak bir başkan istiyor. Gittiğimiz yerlerde projelerimizi seçmene anlatma fırsatı buluyoruz ve olumlu tepkiler alıyoruz. Yöresel ürünler projemiz ,İhtisas Organize Sanayi projemiz gibi işsizliğin önüne geçecek projelerimize yoğun ilgi gösteriyorlar. Çünkü işsizlik Niğde’de can yakar boyuta geldi.’’dedi.

Sadece bugün değil seçildikten sonra da halkın arasında olmaya devam edeceğinin altını çizen Başkan Adayı Rasim Yılmaz ; ‘’ Beni bir partinin adayı olarak görmeyenler var , tüm Niğde bağrına basıyor. Bütün partilerin tabanından destek alacak bir adayım.Bunu da hiçbir zaman nefis meselesi yapmıyorum. Dersime iyi çalışıyorum. Herkesin kalbini kazanmaya yönelik bir süreç yöneteceğiz. Her siyasi partinin oyuna talibim. Seçildiğim taktirde her partinin vatandaşının sorununu çözeceğim.Ben, herkesin başkanı olacağım" dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilişim