Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Rasim Yılmaz borhaber.net'e açıklamalarda bulundu. 

Haber; Enes Can ÖZMEN

Rasim  Yılmaz :Öncelikle borhaber.net sitesine teşekkür ediyorum. Niğdeli vatandaşlarımıza ve seçmenlerimize teşekkür ederim adaylığımız açıklandığı andan itibaren telefonlarımız hiç susmadı gösterdikleri ilgiden dolayı herkese teşekkür ederim.

'İşsizlik Niğde'de Son Bulacak'

Bizim belediyeciliğimizde işsizlikle mücadele edeceğiz şehrimizde müthiş bir işsizlik oranı var üreteceğimiz projeler ile çalışmalarımız ile işsizliği sona erdireceğiz.

Makam başkanı değil halkın başkanı olmaya çalışacağım biliyorsunuz belediye başkanlarının lüks makamlar araçlar var ve korumalar ile geziyorlar benim belediye başkanlığımda insanlar beni halkın arasında görecekler.

Partim Cumhuriyet Halk Partisi fakat ben tüm Niğde'nin adayı olacağım bütün Niğde halkına eşit kesintisiz güzel bir belediye başkanlığı sunmak istiyorum. Bununla birlikte kentin gelişmesi yönünde Çarpık yerleşme otopark sorunları var çok katlı otopark yapacağız ayrıca köprülü kavşaklara ile trafiği rahatlatacağız.  Sayın genel başkanımız Niğde'yi ziyaret ettiğinde Niğdeli vatandaşlara daha güzel süprizlerimiz olacaktır. 


Şansımız diğer patilere göre daha yüksek  

Yılmaz : Cumhuriyet Halk Partisi olarak şansımız diğer partilere göre daha yüksek. Hiç bir belediye başkanı adına kötü bir söz söylemeyeceğiz hiç kimsenin şahsiyetine onuruna kıracak sözler etmeyeceğiz çalışma şekillerini eleştiröeyeceğiz. Biz insanlara kendimizi projelerimiz ile yapacağımız işlerle kendimizi tanıtacağız. 

Rasim Yılmaz: Cumhuriyet Halk Partisi genel merkeziniz Niğde'de bir çalışma yürüttüler. Milletvekillerimiz halkın arasında tedbiri kıyafet ile vatandaşlara kimi aday görmek istersiniz diye sordular bunun üzerine ortak bir karar alarak bizi genel merkezimize davet ederek bizleri aday gösterdiler. Bizlerde halkımızın isteklerini geri çevirmeyip adaylığı kabul ettik kısacası CHP nin adayı değil bütün kesimin adayı olacağım kentin bütün sorunlarını çok iyi biliyorum kentin sorunlarına çözümlerimiz var ve bu seçimin galibi Cumhuriyet Halk Partisi olacak bu seçimin galibi Rasim Yılmaz'a güvenen Niğde de yaşayan vatandaşlarımız olacak'dedi 


'Hiç Kimseyi İşten Çıkartmayacagız Bunun Garantisini Veriyorum' 

Niğde Belediyesin de çalışan hiç bir arkadaşımızın ekmeği ile oynamayacagız ve hiç birini işten çıkartmayacagız. Biz siyaset yapmaya değil insanları bölmeye ayrıştırmaya değil biz onların gönüllerini almaya geliyoruz'dedi 
 
Editör: TE Bilişim