Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, miting sonrası, kalabalığı gören şaşkınlıktan sarhoş olan, sarhoşluktan ne dediğini bilmeyenler hakkında bir basın açıklaması yaptı.

Peşin açıklamasında; ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Niğde Mitingi sonrası, muhteşem kalabalığı gören muhalefet fena sallandı.

Niğde Mitinginde, Emniyet kayıtlarına göre 33 bin kişi meydandaydı. Bu kadar insan selinin meydana akın etmesini algılayamayan ana muhalefet partisinin Niğde Milletvekili Adayı iftira atarak, şaşkınlığını bastırmaya çalışıyor.

Niğde Merkez, İlçe, Belde ve Köylerden gelen vatandaşları başka illerden gelen kişiler olarak tanımlayıp, aklı sıra sulandırmaya çalışıyor. Çünkü Niğde’de böylesine tarihi kalabalıkla miting yapmak onlar için birer hayal. Ak Parti’nin ülkeye yaptığı hizmetleri göremeyenler, bu sevgiyi, bu desteği elbette algılayamaz. Yapılanları satmaktan, yıkmaktan, yok etmekten başka hayali olmayan muhalefet partisi, proje üretme yerine sadece eleştiri mekanizmasını kullanır ve bu yüzden halkın nezdinde yok hükmündedirler. Ak Parti’nin 16 yıllık iktidarlığında ülkeye yaptığı yatırımlar, dünya kamuoyunda geldiği noktayı göremeyen gözler, elbette yapılan iyi şeylerin altına, yalanlar yerleştirecek ve iftiraya başlayacaklardır. Ama şunu hala akıl edemiyorlar. Üretmeyen hiçbir partinin karşılığı olmadığını, yıkan, bozan, yok eden partilerinin ömrü olmadığını, Ak Parti’nin 16 yıldır her seçimde neden güçlenerek çıktığını anlamayanlar, meydana toplanan insan selinin ne anlatmak istediğini anlayamazlar.

3 Milletvekili adayımız kendi işlerinde başarılı, siyasi geçmişleri olan, bu ülkeye hizmet etmekten başka bir derdi olmayan kişilerdir. Adaylarımız üzerinden prim toplamaya çalışan aklını yitirmiş, şirazeden çıkmış kişiler 24 Haziran geldiğinde bu söylediklerinin altında kaldıklarını, iftira atanlara değil, halkın hizmet edenlere destek verdiklerini göreceklerdir.

Ak Parti ülkesine hizmeti şiar edinmiş bir partidir. Ak Parti, üreten, kalkındıran, proje üreten, çağın gereklerini en iyi kullanan bir partidir. Miting alanımıza gelerek bo coşkuya ortak olan tüm hemşerilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Kısacası, onlar konuşur, Ak parti Yapar’’

 
Editör: TE Bilişim