Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, AK Parti Niğde Milletvekili adayı Erdoğan Özegen’e destek için Niğde’ye geldi.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Birliği salonunda oda başkanları ile yemekte buluşan Başkan Palandöken, burada Niğde Milletvekili Özegen’e destek istedi.


Başkan Palandöken yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Hepimizin gönlünde bir aslan yatar. Bu memlekette önemli işler yapmış, önemli imzalar atmış benden daha yakın tanıdığınız esnaf arkadaşlardan birisi. Dolayısıyla buraya kadar geldim, hem kendilerine hayırlı olsun bundan sonra da Niğdelilere hayırlı olsun. Yoksa herkesin farklı düşünceleri, farklı siyasi görüşleri var. Niğde biliyorsunuz, hakikaten çok önemli gelişmelere müsait bir il. Üniversitesi, Sanayisindeki gelişmeleri geçen geldiğimle bugün ki gelmeyle önemli gelişmeler olmuş. Niğde birçok kültürel mirasa sahip bir yer. Önemli iş yerleri, iş adamları var. Başarılı bürokratları var. Yabancı sermayenin ülkemize girmesiyle birçok meşrubat çıktı ama Niğde gazozunun özelliği kaybolmadı. Bugün Türkiye’nin her kentinde o Niğde Gazozu aranıyor nedir bunun özelliği suyu, Niğde’nin suyu sert, insanı Mert’tir. Bir çok dünya gezilerimizde değerli kardeşim Erdoğan Özegen’le beraber gezdik ama ondan öncede Esnaf ve Sanatkarın sorunlarına değindik” dedi.

Milletvekili adayı Özegen ise Palandöken’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliği Başkanı Erdoğan Aykin, Genel Başkan Palandöken’e hediye takdiminden sonra esnaf gezisi düzenlendi.


http://www.borhaber.net/siyaset/palandoken-ozegen-e-destek-icin-nigde-de-h16925.html

Posted by Bor Haber on 1 Haziran 2015 Pazartesi
Editör: TE Bilişim