Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Bulat, 02.03.2011 Çarşamba günü Ülkü Ocakları Genel Merkezini ziyaret etti.
 
Teşkilatlanma ve ülke gündemine ilişkin bazı meseleler hakkında fikir alış verişinde bulunmak amacıyla başta Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk olmak üzere Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz ile de temaslarda bulundu.
Görüşmede, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk Niğde'nin Orta Anadolu'da önemli bir yerinin olduğunu, çalışmalarıyla her türlü takdiri hak ettiğini vurguladı. Özellikle son dönemde Ülkü Ocaklarının misyonuna ve vizyonuna çok önemli katkılarda bulunduğunu söyledi. Görüşmede Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk şunları söyledi ; " Ülkemiz ve milletimiz son derece çetin bir sınavdan geçmektedir. Hemen yanı başımızdaki ve uzaktaki komşu ve kardeşlerimiz arasındaki iç savaş tehditlerinin yanı sıra küresel aktörlerin insiyatif kullandıklarını görüyoruz. Yaşanan gelişmeler Büyük Orta Doğu politikalarının bir parçasıdır. Bu ateş dün Tunus'u, Mısır'ı bugün ise Libya'yı sarmış durumdadır. Ancak görünen o ki bu ateşin asıl hedefi İran ve Türkiye'dir. Bu sebepten dolayı uyanık olmaya mecburuz. Milletimiz ve devletimiz üzerine kurulmaya çalışılan hain tuzakları görmek ve bertaraf etmek mecburiyetindeyiz. Burada sorumluluk sahibi olduğumuzu düşünüyor, milletimizin ve devletimizin bekası için her türlü tedbiri almak, gerektiğine inanıyorum. Bu sebeplerden dolayıdır ki Ülkü Ocakları ve onun değerli mensupları olan ülkücülere her zamankinden daha büyük görevler düşmektedir. Kışkırtmalara gelmeyerek, sokak çatışmalarından uzak durarak, yalnızca milletimizin selameti ve devletimizin bekası için çalışmak yegane amacımızdır. Bu düsturdan hiçbir zaman ayrılmamış, gerek eğitim kursları, gerek sosyal yardım projeleri ve gerekse milli ve manevi değerlerimiz karşısındaki hassasiyetiyle Niğde Ülkü Ocakları her zaman örnek çalışmalar içinde olmuştur. Bu nedenledir ki Niğde Ülkü Ocaklarının ve onun kıymetli başkanının gözümüzdeki ve gönlümüzdeki yeri daima bir başka olmuştur. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılarınızın artarak devamını diliyor, Cenab-ı Allah yar ve yardımcınız olsun diyorum. Niğde'deki tüm ülküdaşlarımıza ve Niğdelilere selamlarımı iletmenizi rica ediyorum."
Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Olcay Kılavuz ise yapılan görüşmede; "Milletimizin ve onun değerli evlatlarının maddi ve manevi her alandaki sıkıntılarını bilen ve bu sıkıntılara çözüm yolları üreten milliyetçi ve maneviyatçı bir neslin yetişmesini, 2023 Lider Ülke Türkiye hedefini gerçekleştirecek şuurlu nesillerin yetiştirilebilmesini kendisine görev bilen Ülkü Ocaklarının bir mensubu olmaktan dolayı Cenab-ı Allah'a sonsuz şükürlerimi sunuyorum.Niğde Ülkü Ocaklarının kıymetli başkan Yasin Bulat'ı burada görmekten büyük memnuniyet duydum. Devraldığınız bayrağı tertemiz bir şekilde daha da yükseklere çıkartacağınıza inancım tamdır. Çalışmalarınızı ve gayretlerinizi yakinen takip ediyorum. Fedakarane bir şekilde hiçbir engel ve zorluk karşısında pes etmeyen duruşunuzu tebrik ve takdir ediyorum. Ülkü Ocaklarının görev ve vizyonuna katkıda bulunmanızdan dolayı da teşekkür ediyorum. Aziz hemşerilerimize selam ve saygılarımı iletmenizi rica ediyorum" Dedi.
 
Editör: TE Bilişim