2015 genel seçimleri için Niğde’den Milletvekili aday adayı olan Ahmet Özmen, Niğde Merkez, ilçe, belde ve köylere ziyaretlerini sürdürüyor.

Ziyaretlerinde; halkın Niğde için beklentilerini, önerilerini ve sorunlarını dinleyerek, milletvekili seçildiğinde büyük bir titizlikle bu beklentilerin üzerinde duracağını ifade ediyor.

2011 yılında Niğde’den milletvekilliği aday adayı olan Özmen Nisan 2012 yılında İl Başkanlığı görevine getirildi. Özellikle bu dönemde çiftçilerin yaşadığı büyük sorunların aşılmasında etkin rol oynadı. Başbakan başta olmak üzere, bakanlarla sık sık görüşerek çözüm önerileri sunan Özmen, 2013 yılında bunun meyvelerinin alınmaya başladığını, çiftçilerin ve esnafların sorunlarının çözülmesinde büyük aşamalar atlatıldığını söyledi.

SORUNLARIMIZI ÇÖZECEK BİRİ ÖZMEN

Esnaf ve çiftçilerle belde belde, köy köy gezerek çözüm önerileri için istişarede bulunan Özmen, bugün yine aynı yerlere gittiğinde büyük bir teveccühle karşılanıyor. İl Başkanlığı dönemindeki çalışmalarından sonra Milletvekili olarak seçildiğinde çok büyük hizmetler yapacağından asla şüphesi olmadığını söyleyen Niğde’li çiftçi ve esnaflar; ‘’bizim sorunlarımıza çözüm üretecek biri olarak tanıdık ve parlamentoya gönderdiğimizde Ahmet Özmen’in bizi biz gibi temsil edeceğinden asla şüphemiz yok’’ ifadelerini kullanıyorlar.

Niğde’nin sanayisinin gelişmesi,  ekonomik anlamda istihdam alanlarının oluşturulması için önemli projeleri hayata geçirmek için gayret edeceğini ifade eden Özmen, hedefim Niğde’nin hizmetlerden en azami faydalanması için çalışacağını gittiği her ortamda dile getiriyor ve halkın büyük teveccühüne mazhar oluyor.

 

Editör: TE Bilişim