CHP Niğde Milletvekili Aday Adayı ve Eski Niğde Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Özmen, CHP’nin iktidar olmasının yolunun Niğde’den geçtiğini ifade ederek ön seçim istedi.
 1989-1999 yılları arasında Niğde Belediye Başkanlığı yapmış olan Ahmet Oğuz Özmen son olarak Haziran ayında yapılacak seçimler için CHP’den Milletvekili Aday Adayı oldu. Özel açıklamalarda bulunan Özmen “CHP, değişen ülke koşullarında iktidar olmaya çok yakındır. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakaladığı ivme, CHP’yi iktidara taşıyacaktır.
 Genel siyasi yöneliminin yerelde mutlak bir başarı ile taçlanması ancak halkın ve partililerin belirleyeceği adaylarla yoluna devam etmesinden geçer. Niğde son yıllarda CHP için şanssız sonuçlar alınmış bir bölgedir. Bizler bu seçimden oldukça umutluyuz. Onun için parti tabanımızın benimseyeceği hatta seçeceği adaylarla CHP iktidarlığına Niğde’den Milletvekilleri vermek istiyoruz.
Buda ancak demokratik hakkını kullanan ve CHP için sorumluluk üstlenmeye hazır olan değerli aday arkadaşlarımızın hepsinin katılacağı ön seçimle mümkündür. Ön seçim bir lüks değil, CHP iktidarlığının Niğde’den desteklenmesi için bir zorunluluktur. Ön seçim parti içi kırgınlıkları geride bırakarak büyük bir ivme yaratacak bir durumdur. CHP iktidarlığı için temel sloganımız “Oy Sende, Güç Sende” dir. Bu yüzden CHP’li bir aday olarak ön seçim talebimizi tüm halkımıza duyuyoruz” dedi.















Editör: TE Bilişim